All you need are polkadots

Dit is dé jurk die ik sowieso tijdens de feestdagen zal dragen!

Ik voel me er echt zo prinsesserig en vrouwelijk in. Het sexy decolleté is natuurlijk een enorme blikvanger maar het hele model van deze jurk is top en zit als gegoten.

De jurk bestaat uit twee lagen en de bovenste laag is van een heel mooie kwaliteit soepel vallende transparante mesh, dit soort is mooier dan ik eerder ooit verwerkt zag in kleding. Het is wat zwaarder waardoor het mooier en zwieriger valt. De onderjurk heeft een extra aangezette strook aan de zoom waardoor de bovenjurk van mesh net iets mooier uit gaat staan, het geeft een beetje het pettycoat effect.

Ik weet het, er zijn dames die onder zo’n jurk als dit graag een mooie hak hadden gezien. Ik heb ook de perfect matchende hakken in de kast staan maar ik had pech, de dag dat ik de foto’s maakte had ik mij pijnlijk verstapt en kon niet meer op mn hakken staan, dus dan het andere uiterste maar.

Ik vond deze fantastische jurk, die je trouwens ook na de feestdagen nog uitstekend kunt dragen, bij Navabi en ze is van het merk Annalisa. Ik had al eerder kleding van dit merk waarmee ik erg blij was. De pasvormen kloppen en de kwaliteit is erg mooi, een aanrader dus!

Liefs Annemarie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.