Als Bloemen | voorjaarsstatement

Hoe leuk is deze jurk! Deze bloemen raken nooit uitgebloeid. Met deze mooie kleuren en bloemenprint maak je echt een voorjaarsstatement! Deze lange doorknoop jurk is van het merk Sara Lindholm. Het is gemaakt van aangenaam viscose en heeft een mooie pasvorm. Ik draag een maat 58. De jurk valt iets krapper dan jurken met stretch van hetzelfde merk. Dus het is goed om daar rekening mee te houden.

Ik hoor een aantal van jullie denken; “Met die kleuren en print val ik veel te veel op!”. Daarom wil ik jullie er toch even aan herinneren dat we allemaal mooie bloemen zijn die tot bloei mogen komen. Sommigen van jullie zitten nog in de knop maar doe jezelf niet te kort want we mogen allemaal gezien worden. Ik kan met je delen dat ik niet meer negativiteit ervaar wanneer ik de straat op ga in een mooie jurk, in een opvallende kleur of print, dan wanneer ik mezelf onopvallend kleed. Het is eerder juist het tegenovergestelde. En als je draagt wat je mooi vindt geeft dat je sowieso meer zelfvertrouwen en kracht. 

Ik draag onder jurken als deze altijd een hemdjurkje van een gladde stof, dan blijft hij niet plakken aan je buik, billen of benen en valt de stof extra mooi. Bij een jurk als deze kun je, in een matchende kleur, qua schoenen alles dragen wat jij comfortabel vindt. Ik vond de jurk in de webshop van Happy Size, hier vind je trouwens ook erg leuke schoenen in grote en bredere maten.

Liefs Annemarie X

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.