Back to black

I’ ll go back to black

Ik ben de grote promotor van meer kleur in ons ooit zo zwart kleurige fashion leven maar soms…. soms is terug naar zwart gewoon even helemaal goed!

Van deze zwarte stroken jurk, die ik bij Navabi vond van het merk Annalisa, ben ik echt helemaal weg! Hij staat niet alleen fantastisch, hij zit ook goed en kan op veel manieren gecombineerd en in alle seizoenen gedragen worden en ja, dat mag ook bij mooi weer in het voorjaar!

Het is een wijd uitlopend model met een aangesloten lijfje en korte mouwen. Deze jurk doet het goed voor uiteenlopende types en stylen. Stoer met een bikersjasje en kisten, zoals ik je hier ook laat zien maar ook met vrouwelijk met een mooi hakje of lekker zomers met een sandaaltje.

Ook het jasje vond ik bij Navabi en is van hetzelfde merk. Nu heb ik al heel wat verschillende bikersjasjes gepast en ik heb er altijd hetzelfde probleem mee (een probleem dat vrouwen met mijn figuur en vooral vergelijkbare billen zeker zullen herkennen), ze vallen te recht en zijn meestal net te lang. Ze vallen vaak tot half op je billen en dat is behalve niet flatteus ook nog eens de reden waarom ik dit model jasje, 9 van de 10 keer, niet dicht kan dragen want dat is gewoonweg het volste gedeelte van mijn lijf.

Korte (bikers)jasjes moeten, voor Diva’s met billen vergelijkbaar als de mijne, gewoon een stukje korter gemaakt worden, tot net in de taille. Een jasje in die lengte bedekt je billen niet en zorgt er voor dat deze mooie ronde vormen van je lichaam zichtbaar blijven, je benen langer lijken, je taille wordt geaccentueerd en ook dat je jasje zonder problemen dicht kan. Vele problemen zijn dus met een paar centimeter minder lengte heel gemakkelijk op te lossen. Maar ja, waar vind je dat perfecte jasje? Ik vond hem nu dus bij Navabi! Dit is werkelijk het eerste bikersjasje dat ik tegen kom wat mij als gegoten zit.

Dit jasje is dus korter dan de meeste andere bikerjasjes en valt mooi in de taille, heeft een goede pasvorm en kun je dus ook gewoon dichtritsen. Het is gemaakt van kunstleer, is mooi stoer afgewerkt en heeft een asymmetrische rits. Wat mij betreft een aanrader!

Liefs Annemarie

Ook Navabi is een sponsor van de Diva Day en heeft er aan bijgedragen om deze fantastische dag te kunnen laten plaatsvinden. 

2 Comments

 1. 24 april 2020
  Reply

  Dank voor je tip van het zwarte biker jasje. Heb ‘m ook gekocht en hij zit idd fantastisch!

 2. 21 april 2020
  Reply

  Welke maat draag jij hier Annemarie?

  Groet,
  Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.