Badmode | Niet meer bang voor kleur

Niet meer bang voor kleur

Badmode durfde ik vroeger niet in heldere of lichte kleuren te dragen. De onzinnige gedachte dat zwart je slanker laat lijken was ooit ook in mijn hoofd diep geworteld. Zwart is voor velen een “veilige kleur” maar je kunt je lichaam natuurlijk niet verstoppen achter een kleurtje. Met zwart spreek je hooguit minder tot de verbeelding.

Wees niet bang voor kleur! Ook niet als je voller bent want ook dan kun je kleuren prima dragen. En hoewel steeds meer mensen dat ook doen, is dat op het gebied van badmode toch vaak nog wel “een dingetje”. Dat is jammer want als je badmode in een mooie kleur kiest, die goed bij je past, kan het jouw voorkomen juist heel gunstig beïnvloeden. Kleur laat je ogen en huid, maar vooral je persoonlijkheid, stralen en dat is natuurlijk de allerbeste blikvanger ooit. 

Als je zwart draagt vragen ook de dingen, die je misschien juist minder wilt laten opvallen, extra aandacht. Bang zijn voor kleur is dan ook niet terecht want het doet je persoonlijkheid juist goed. Kies een kleur die je mooi vindt maar ook goed bij je past, zo profiteer je extra van de kracht er van.

Natuurlijk is het betreft badmode ook belangrijk dat je kiest wat goed en comfortabel zit en de juiste maat heeft. Ik vond dit mooie lila badpak bij Happy Size. Het zit erg prettig en is t/m maat 60 verkrijgbaar, ook voor Diva’s met een grotere cup maat. Het heeft een mooi model met wat rimpeling in het voorpand. En de verstelbare bandjes vind ik super fijn. In de webshop van Happy Size vind je een ruime collectie mode voor dames en heren t/m maat 60.

Zou ik vroeger ook gekozen hebben voor een lila badpak? Nee! Maar ik ben niet meer bang voor kleur, gelukkig want het staat me prima! In een lichte kleur lijk je trouwens extra mooi gebruind door de zon.

Laten we de stranden een beetje kleur geven en het zwart wat vaker thuis laten deze zomer.

We mogen namelijk gezien worden!

Geniet van de zomer!

Annemarie x

  • Badmode grote maat

Klik hier voor meer plus size mode inspiratie

Ook sociale media vind je mij

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.