Baseball en Plissé | Plus Size Fashion

Met deze plissé jurk kun je alle kanten op, van super vrouwelijk en chique tot een stoere “back to school” look bijvoorbeeld in combinatie met dit gave baseball jack. 

Jullie zien mij 9 van de 10 keer in jurkjes met hakjes maar ik wilde jullie nu ook eens wat anders van mijzelf laten zien en misschien was ik daar zelf ook wel eens een keer aan toe.

Deze plissé jurk van comfortabele tricot met een mooie van transparante stof aangezette rok staat zonder twijfel direct in mijn meest favoriete jurken lijstje van dit moment! Met deze jurk kun je alle kanten op en eindeloos combineren daarbij zit hij erg lekker. 

Ik vind dit baseball jack echt super leuk, dat vind ik dit soort jasjes wel vaker maar eigenlijk passen ze niet zo goed bij mijn figuur. Het probleem zit hem meestal in de lengte van dit soort jackies en het gebrek aan taille.  Mijn “uitstekende” billen nemen meer plaats in dan wordt geboden in dit soort rechte model jasjes, met als resultaat een jasje dat nooit dicht kan en te ver open blijft staan als het los hangt. 

Maar ik heb toch een oplossing gevonden voor dit probleem!

Als de stof er geschikt voor is en niet te stug of te dik, knoop ik zo’n jasje gewoon in mijn taille, net als bij deze outfit. Ik vond dit jasje echt té leuk om niet te willen hebben dus bestelde ik hem met deze oplossing al in gedachte. Het jasje is van joggingstof en laat zich prima knopen. Okay het is niet zo bedoeld maar ik vind het leuk en het hoeft ook niet altijd allemaal te gaan “zoals het hoort”, toch?

“Je bent vrij om te spelen met mode, zo creëer je een eigen look!”

De plisséjurk en het baseball jack zijn afkomstig uit de nieuwe collectie van www.happy-size.nl

Liefs Annemarie

Baseball en Plissé - Plus Size Fashion

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.