Betere tijden

Toen deze outfit, van Yours Clothing, door de post werd bezorgd werd ik heel blij. Dit is echt zo’n jurk die je zonder jas of vest erover wilt dragen om lekker in te shinen. De sandalen zijn ook erg leuk en dan die tas! 

Toen er eindelijk een beetje zon was kon ik dan ook niet wachten om deze outfit aan te doen en deze foto’s te maken maar ken jij ook dat vreemde gevoel wanneer je na de winter voor de eerste keer weer die panty uit laat en je jas of vest op de kapstok laat hangen? Ik heb die eerste keren, als het nog vroeg in het voorjaar is, dan altijd even zo’n “naakt” gevoel met die blote benen die schreeuwen om een beetje zonlicht. Dat gevoel wordt nog eens extra benadrukt door het contrast met van die koukleumige mensen die pas bij 25 graden een keer hun jas uit doen. Maar goed als je eenmaal over die hubbel heen bent is het ook weer prima, dus laat je daar beslist niet door tegenhouden.

Omdat deze jurk over de knie valt viel het naakte gevoel wel een beetje mee maar ik was volgens mij nog wel de enige met sandaaltjes aan. Kon het niet laten, ik vind ze zo leuk! Vorig jaar heb ik ook met veel plezier sandalen van Yours gedragen. Ze zijn lekker breed en hebben een fijne zachte dempende zool. Deze sandalen vallen net als vorig jaar wat groot dus heb ik een maat kleiner genomen. De sandaaltjes zijn in meer kleuren verkrijgbaar, ik ga er dan ook zeker nog een paar bestellen.

De jurk is van een niet stretchende stof en dan komt het voor mij (als comfortabele kleding minnende Diva) op pasvorm aan. Hij zit als gegoten! En omdat er al een onderjurk in het rokgedeelte zit valt het prachtig en plakt de stof niet. 

Tassen heb je nooit genoeg! Deze zwarte heeft een gladde en een suedine kant en een de ring is een mooi detail. Er past veel in en hij heeft vakjes met ritsen, erg handig!

Ja, lieve Diva’s het wordt weer tijd om de benen te scrubben, de voeten te schuren en de teennageltjes te lakken, de betere tijden zijn weer aangebroken! Nu moet de zon er alleen nog in gaan geloven.

Liefs Annemarie

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.