Bijna vakantie

Eindelijk is het zover, bijna vakantie! Ik ben door allerlei omstandigheden al jaren niet echt voor langere tijd op vakantie geweest. Ik ben ontzettend gek op reizen en ik kijk er dan ook zo naar uit!

Het was lang wikken en wegen waar de reis naar toe moest gaan maar uiteindelijk is de keus op Tirol, Oostenrijk gevallen. Dat is misschien niet heel voor de hand liggend voor een strand minnende Diva als ik maar gezien alles wat zich op de wereld afspeelt leek ons dit een goede keus om vooral niet in teveel massa tourisme terecht te komen. Dat is namelijk het enige waar ik echt niet van houd. Ik ben blij dat we die keus hebben gemaakt helemaal nu er door de aanhoudende droogte overal  natuurbranden ontstaan. Het weer in Tirol is nogal wisselvallig en in tegenstelling tot veel andere plekken in Europa regent het hier in de zomer betrekkelijk veel.

Dus wat gaat er mee!? Behalve berg op, berg af wandelen kun je een heel afwisselende vakantie houden in Oostenrijk. Daarbij verblijf ik bijna op het drielanden punt, dus ook Italië en Zwitserland staan op het ’to do’ lijstje. Deze vakantie vraagt dan ook om een reistas (of drie) die heel goed doordacht is ingepakt. 

Wat moet er allemaal mee? 

Sowieso, badkleding. We hebben de beschikking over een heerlijke wellness en rooftop swimming pool, dus ‘plons’, here I come! Verder natuurlijk verschillende schoenen, accessoires, mooie kleding voor de avonden en voor overdag vind ik vooral praktisch en comfy een must. 

Deze leuke jurk in jeans look gaat zeker mee! Hij kan tegen een stootje, kreukelt niet en is heerlijk comfortabel door de stretcht in de stof. De jurk laat zich trouwens uitstekend combineren met verschillende schoenen en accessoires dus creëer je er gemakkelijk verschillende looks mee. Ik vond deze leuke jurk bij Happy Size, ze hebben meer van dit soort leuke items. 

Heb je trouwens de nieuwe collectie van Happy Size trouwens al gezien? Ik heb alweer een hele boel leuke dingen voorbij zien komen! Het is mij opgevallen dat steeds meer items in hun collectie gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals katoen en viscose. Ik weet dat dit bij veel Diva’s als muziek in de oren klinkt, vooral nu in de zomer.

Ik ga trouwens met de auto op vakantie en omdat deze Diva altijd besluiteloos is tijdens het inpakken heeft man lief een dakkoffer gekocht. Dus fijn net even wat meer ruimte voor leuke schoentjes en jurkjes!

Geniet van de zomer lieve Diva’s, waar je ook bent of blijft.
Denk ook af en toe even aan jezelf en wees trots op wie je bent!

! Nog even als reminder: Vergeet niet om je dijen en plooitjes met koudgeperste biologische kokosolie in te smeren, daarmee voorkom je irritatie door transpiratie. 
Hier lees je nog meer van mijn tips om transpiratie stress te voorkomen.

Liefs Annemarie

Ook op de sociale media vind je mij

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.