BLIKVANGER | PLUS SIZE MODE

Zomers kun je zo heerlijk uitpakken met felle kleuren. Maar wat nou als je dat (nog) niet durft of het gewoon niet ‘jij’ is om in een knal kleur de deur uit te lopen? Door een knallende (fluor) kleur ‘subtiel’ toe te passen in je outfit kom je ook al een heel eind. Deze tas is natuurlijk alles behalve subtiel maar je ziet dat je met een accessoire, als een tas, een bijna geheel zwart witte outfit, als deze, omtovert in een hele leuke look zonder zelf kleding in felle kleuren aan te trekken. 

De combinatie met deze tas is toevallig perfect bij de grappige opdruk van dit leuke shirt. Maar had ik die tas nou niet gehad dan had ik ook een andere felle kleur, als geel of roze, ook uitstekend gewerkt. Als je een tas of een andere accessoire op deze manier als blikvanger gebruikt is het wel goed om ook wat andere (sterke) punten te accentueren, anders gaat de aandacht alleen maar naar de tas en dat wil je natuurlijk niet! 

De opdruk van dit leuke shirt is, ondanks zijn bescheiden formaat, door de kleuren een duidelijk aanwezige accent. Maar ook ik wil gezien worden dus koos ik ervoor om een lekkere felle roze lipstick op te doen en opvallende oorbellen te dragen. En als jij dat nog niet genoeg vindt, kun je er natuurlijk ook nog voor kiezen om er een riem en/of je schoenen in een matchende kleur bij te dragen. 

Je kunt het zo gek maken als jezelf wilt, er zijn geen grenzen, het is gewoon zo leuk om te spelen en te experimenteren met kleding en mode! Zo creëer je een eigen stijl.

De rok had ik al maar kan natuurlijk vervangen worden door ieder ander basis model rok dat bij jouw figuur past. Het leuke shirt met limoen print vond ik bij Happy Size. Klik hier om te shoppen!

De tas leende ik van blogster Nicole van Empowering the Curvy Woman. 

Liefs Annemarie

Grand Diva Magazine - blikvanger - Happy Size

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.