Curves at all the right places

Ik bestelde deze jurk omdat ik de “cold shoulder” een erg leuke eyecather vind en ook de print vind ik erg mooi, daarbij ben ik ook gek op wit. Om eerlijk te zijn had ik nog niet eens heel erg op het model gelet, uiteindelijk zal toch pas blijken hoe een model en pasvorm echt vallen en passen bij je persoonlijke lichaamsbouw wanneer je kleding aantrekt. Het was dan ook nog een dikke bonus toen bleek dat de pasvorm van deze jurk heel goed was, “It shows your curves at all the right places”, zullen we maar zeggen en benadrukt uitstekend je sterke punten.

De jurk is van een fijne luchtige kwaliteit viscose, zonder stretch, de ruimte op de schouders is persoonlijk bij te stellen en in de jurk zit een onderrok verwerkt om doorschijnen en het zogenoemde ‘plakken’ te voorkomen. Ik weet dat er toch veel Diva’s wit als kleur links laten liggen en dat wit een soort van “slechte naam” heeft en dat vind ik jammer. Ik houd echt van wit in het voorjaar en de zomer, met of zonder print. Dat wit soms wat doorschijnender is dan een andere kleur is een reden die ik regelmatig hoor van Diva’s, om wit links te laten liggen. Ook het gevoel dat wit niet voldoende “afkleed” blijkt een behoorlijke drempel om te nemen. Toen ik nog in de mode werkte heb ik met succes toch heel wat vrouwen aan “het wit” gekregen en in laten zien dat wit toch echt een heel fijne en draagbare kleur is. 

Laten we eerlijk zijn, we zijn in wit net zo dik als in zwart en voor “het doorschijn” probleem zijn oplossingen te bedenken. Draag bijvoorbeeld onder witte kleding het liefst donkerder ondergoed dan je huidskleur, geen wit.  Ook het meeste “huidkleurige” ondergoed is te licht en zal je daarom juist extra zien, kies daarom liever voor een mokkatint of zwart. In deze jurk zit al een onderrokje verwerkt maar is dat nou niet het geval gebruik er dan één. 

Wit geeft een frisse zomerse uitstraling, het laat je huidtint mooi uitkomen én is heerlijk luchtig, dus is er eigenlijk geen reden om het niet te dragen. Voelt het toch wat naakt, kies dan eerst eens voor wit met een print. Hierdoor wordt de print de eyecatcher en komt de helderheid van het wit op de tweede plaats net als nu met mijn jurk.

Ik vond deze jurk in de webshop van Happy Size. Kun je de jurk niet vinden in jouw maat dan is mijn advies is om hun webshop in de gaten te houden want soms worden artikelen op een later moment weer aangevuld is mijn ervaring.

Ik draag de jurk hier in maat 56 en ben 1.80 m lang. Ik draag normaal maat 58 maar omdat deze jurk niet leverbaar was in deze maat koos ik ervoor om het toch te proberen in een maatje kleiner en met succes zoals je ziet! Gewoon altijd proberen is mijn motto want je voelt en ziet het toch pas als je iets hebt gepast. 

Goed om te weten, je kunt momenteel met 10% korting shoppen bij Happy Size als je deze kortingscode gebruikt R3CX

Liefs, Annemarie

één reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.