De lente komt

I know… er ligt nog sneeuw, het is winter en berekoud maar ik ben in the mood voor de lente. Februari mogen ze van mij echt gewoon van de kalender schrappen. De lente begint net een paar weken te laat. Ik vind februari zelfs zo vervelend dat ik er bewust voor heb gekozen om 14 jaar geleden mijn keizersnede een paar dagen uit te stellen en om mijn kind op 1 maart geboren te laten worden. Voor mij begint de lente dan ook op die dag. En mijn kledingkast vult zich nu alweer langzaamaan met lichte, zachte, vrolijke en frisse kleurtjes die het verlangen naar de zon alleen nog maar verder doen toenemen. Het geeft me hoop en weer iets om naar uit te kijken. Want hoe koud en hoe vervelend het nu ook is, één ding is zeker… de lente komt!

Dit voorjaar zien we o.a. veel lichtgroene tinten en dat komt mooi uit want ik houd van groen. Ik vind deze mantel/blazer dan ook erg leuk! Hij is van een mooie kwaliteit, netjes gevoerd en afgewerkt en heeft een prima pasvorm. Ik draag een maat 58 en deze valt prima voor de maat. Ik kan hem ook dicht dragen. Ook in de mouwen zit voldoende ruimte voor mijn bovenarmen.

De print van dit t-shirt past qua kleur zo goed bij deze blazer dat het onvermijdelijk was om deze er bij te bestellen. Toch kun je deze pastelkleur groen ook heel goed combineren met andere kleuren. De positieve tekst en de glimsteentjes geven dit shirt net even wat extra pit. Het shirt heeft korte mouwen en is van comfortabel katoen. 

Deze rok is dubbellaags en heeft een aangename Jersey onderrok en een wijde bovenlaag van mesh. Deze donkerdere grijs-groene kleur doet het perfect met het groen van het jasje. Deze rok voel je helemaal niet als je hem aan hebt. Ze is lichtgewicht, stretcht, ademend en heeft elastiek in de band, erg prettig en comfortable dus. Ook van deze draag ik een maat 58 en deze valt enigszins ruim.

Ik heb deze outfit die ik geheel vond in de webshop van Happy Size, vooraan in mijn kast gehangen en dat werkt uitstekend op mijn humeur. Want dat betekend dat het echt bijna zo is ….de lente komt!

Liefs Annemarie x

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.