De perfecte blazer

Sommigen hadden mij deze blazer al zien showen op de DIVA DAY en de meesten waren er net zo gek op als ikzelf. Deze blazer heeft een waanzinnig mooie print, de stof is van een heel mooie kwaliteit en de pasvorm is top. Ik ben zoals de meeste misschien wel weten niet zo’n jasjes drager. Er is vaak veel mis met de pasvorm en het draagcomfort van jasjes en blazers waardoor ik ze vaak oversla omdat ze niet lekker zitten of niet flatteus zijn voor je figuur. Maar over deze blazer ben ik echt enthousiast, dit is de perfecte blazer!

De pasvorm klopt, de stof is prachtig en stretcht ruim voldoende waardoor het je nergens in belemmert en heerlijk comfortabel draagt. De mouw is voldoende wijd zonder dat de schouders gaan hangen. Draag het jasje open of dicht en combineer het casual of wat chiquer. Omdat het jasje ongevoerd is kun je het uitstekend in het voorjaar en de komende zomer dragen zonder het veel te warm te krijgen. 

Ik heb nu voor een zwarte basis gekozen, een legging en top van travelstof kwaliteit, hierover vertelde ik jullie al in mijn vorige post, ideaal om met zo’n mooi opvallende blazer te dragen. Ik vond deze hele outfit bij Twister, je kunt hier terecht voor een prachtige collectie t/m maat 60!

Liefs Annemarie

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.