De perfecte zomeroutfit

Het gevoel van de perfecte zomeroutfit voor een zwoele avond… ken je dat speciale vakantie gevoel dat je tijdens je (strand)vakantie, na een dag in de zon en de zee, fris gedoucht een outfit speciaal voor de avond aantrekt en je jezelf meteen een beetje mooier voelt? Uitgerust, je huid mooi bruin, je haar door de zon net een beetje lichter…. door de Corona situatie is dit gevoel dit jaar niet zo vanzelfsprekend helaas.

De meeste van ons gaan nergens heen en dan is het best lastig om je los te rukken van de dagelijkse dingen en gedoe. Toch denk ik dat we lief moeten zijn voor onszelf en echt even moeten breken met de dagelijkse sleur om te voorkomen dat we later dit jaar met ons alle overspannen op ons tenen lopen (als dat na alle quarantainemaatregelen al niet het geval is).

Als je thuis blijft is er niks mis mee om “dat” speciale vakantiegevoel ook af en toe even te creëren door lief voor jezelf te zijn, jezelf een luie dag in de zon te gunnen (op het strand of op je balkon) en de boel de boel te laten en alvast een plekje in je favoriete restaurant te reserveren voor de avond.

Lastig? Ja! Zeker met opgroeiend kroost dat zichzelf door de situatie ook minder goed kan entertainen (ik begrijp je als geen ander). Noodzakelijk? Absoluut! Want het zijn juist die zaligmakende momentjes waarmee wij onze batterijen iedere vakantie weer een beetje opladen. Je goed in je vel voelen zitten, uitgerust zijn en jezelf mooi voelen stemt je gemoedsrust positief en maakt het leven net weer even leuker, fijner en dragelijker. 

Ik hoor om mij heen dat veel mensen geen leuke nieuwe zomerkleding hebben aangeschaft want “we gaan toch niet op vakantie”. We zijn het duidelijk verleerd een vakantie thuis! Thuisvakantie wordt zo geen échte vakantie en als je er zelf niet in investeert kun je dat fijne vakantiegevoel echt wel vergeten. Waarom wel moeite doen om mooi te zijn, om te flaneren op de boulevard van Spanje maar niet voor die in Zandvoort, Zierikzee of Noordwijk? 

Wij vrouwen hebben altijd de neiging om onszelf weg te cijferen en voorrang aan al het andere te geven behalve onszelf. Mijn tip, doe dat niet! Je komt jezelf ergens halverwege de wintermaanden tegen. Ook jij hebt het recht om je batterijtje weer even op te laden en ook jij bent het waard om even te kunnen genieten van zon, rust en plezier. Dus deel je dagen zoveel als kunt gewoon in op de zelfde manier waarop je normaal je dagen zou hebben ingericht tijdens je vakantie in het buitenland en geniet! Wees lief voor jezelf en maak tijd vrij, verwen jezelf, verzorg jezelf, doe je haartjes, je make-up, trek wat moois aan, ga er op uit en geniet van de dagen, de zon de zee, de rust en de zwoele zomeravonden die we ook hier in Nederland rijk zijn.

Ik vond de perfect zomeroutfit voor een fijne wandeling tijdens een zwoele avond na een heerlijk dinner op een terras. Deze jurk is makkelijk, kreukt niet, stretcht comfortabel, de pasvorm is prima en de stof valt mooi en plakt niet. Ik vind de print ook super leuk. Je kunt een riem op deze jurk dragen maar in de taille zit ook al elastiek verwerkt om je taille te accentueren dus is het niet echt nodig. Ik vond deze jurk bij Happy Size in de webshop, er is van deze stof en print ook een combinatie te vinden van een broek met een top zoals ik in een eerdere post al eens liet zien.

Fijne bijkomstigheid is dat de Summer Sale al is gestart bij Happy Size, zo kun je jezelf nu extra voordelig verwennen met iets moois! Ook zijn er al weer veel items uit de nieuwe collectie te zien in hun webshop en ook deze zijn zeker de moeite waard om te bekijken…. ik heb ook alweer veel leuke nieuwe items gezien!

Wat je deze vakantie ook doet…vergeet niet om lief te zijn voor jezelf en te genieten van de zomer!

Liefs Annrmarie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.