DIVA DAY

ATTENTIE!
Nu het nieuws betreft de eerste patiënt met het Coronavirus naar buiten is gekomen een beetje onrustig want ja…..
We hebben natuurlijk volgende week de DIVA DAY 2.0 op de agenda staan.
Ik denk niet dat we nu meteen met ons allen in de paniek moeten raken maar ik wil jullie wel laten weten dat we het nieuws en ieders gezondheid serieus nemen en alles op de voet volgen.
We hebben inmiddels contact gehad met de manager van het hotel waar de DIVA DAY 2.0 zal plaats vinden.
Ook zij krijgen nu te maken met protocollen vanuit de overheid met betrekking tot gasten, events en congressen.
De komende uren/dagen zal blijken hoe dingen verder zullen/kunnen/mogen gaan.
Er is nog geen rede om aan te nemen dat de DIVA DAY 2.0 niet door kan gaan maar we houden de ontwikkelingen in de gaten en houden jullie natuurlijk op de hoogte.

De reacties na de vorige Diva Day’s waren fantastisch en daar zijn we behalve blij mee ook ontzettend trots op! Het is reden genoeg om opnieuw in samenwerking met blogster Nicole van @empoweringthecurvywoman een fantastische dag te organiseren!

DIVA DAY 2.0

Datum: 8 maart 2020
Locatie : Golden Tulip Hotel, Ampt van Nijkerk (rolstoel toegankelijk)
Adres: Berencamperweg 4, 3861 MC Nijkerk P
Gratis parkeergelegenheid aanwezig
Aanvang: 10:00 uur / einde: 17:30

Dit is het het leukste plus size event en de meest (body)positieve dag van het jaar en nu extra bijzonder want het vindt plaats op internationale vrouwendag!

Waarom?

Op deze fantastische dag staat het verkrijgen van een beter en positief zelfbeeld centraal. Helaas staat ons zelfbeeld, als vrouw, nog steeds negatief onder druk door de weinig diverse maatschappelijke maatstaven betreft schoonheid.

Met de DIVA DAY 2.0 willen we je graag laten voelen dat jij de moeite waard bent en dat wij jou meer dan de moeite waard vinden! Iedereen is mooi, iedereen mag er zijn en zeker ook gezien worden!

Wat te doen?

We bieden jullie Diva’s een volle afwisselende interessante en vooral gezellige dag met:

 • modeshows;
 • diverse workshops en presentaties op gebied van beauty, fashion, styling, kleur, beweging, zelfliefde, etc.
 • fotoshoots;
 • body positieve adviezen;
 • een bingo (met super mooie) prijzen;
 • de mogelijkheid om tot shoppen t/m maat 60!
 • goodiebag

Laat je gratis of tegen een minimale vergoeding persoonlijk adviseren en/of mooi maken door één van de visagistes, je nagels kunstig lakken en laat je fotograferen, alleen of met vriendinnen.
Een persoonlijke bh fitting of zelfs een yogaworkshop! Maak nieuwe vriendinnen en geniet samen van een heerlijke lunch tijdens één van onze modeshows!

Laat je deze DIVA DAY 2.0 ook verrassen door Actrice| coach Neeltje van den Brand ze kruipt in de huid van… Sybille, de ConsulTante. Deze bijzondere ConsulTante maakt onze DIVA DAY 2.0 meer bijzonder dan ooit tevoren!
Sybille ontvangt onze gasten op de Diva Day en breekt, met een brede lach en veel positiviteit het ijs.
Ze is letterlijk scherp van tong zoekt grenzen op maar deze worden nooit overschreden. Sybille zal je gedurende de DIVA DAY 2.0 met een vette knipoog en gezonde doses humor motiveren en inspireren, ze is verbindend, interactief en geeft onze DIVA DAY 2.0 een ludiek tintje.

Betty’s Boops helpt je met haar jaren lange ervaring en kennis de perfect zittende bh te vinden in haar mooie uitgebreide collectie bh’s t/m cup maat O! Als je bij Betty’s Boops niet slaagt, slaag je nergens!

Bij JetXL shop je de merken Ivy Bella en Yesta.

Shop de allernieuwste trendy kleurrijke en unieke collectie van het Nederlandse merk Twister.

Mooi mode voor vrouwen brengt haar exclusieve collectie naar de DIVA DAY 2.0

Bij Upsa vind je de heerlijkste zachte ondermode en broekjes, met pijpjes die je kunnen helpen om schurende dijen te voorkomen.

En altijd al een onesie willen hebben maar nooit de juiste maat gevonden? Op de Diva Day 2.0 gaat dat zeker lukken bij onesieskopen.nl ze hebben ze in hele trendy uitvoeringen t/m maat 60! Annemarie van Grand Diva Magazine heeft haar steentje bijgedragen aan de totstandkoming van de pasvorm!

En doe fashion inspiratie op met Happy Size tijdens onze modeshows.

Laat je voor de fotoshoot nog mooier maken dan je al bent en adviseren door o.a. make-up artist Sylvia Mercera, zo kan zij je bijvoorbeeld leren hoe je de perfecte wenkbrauw creëert zij is hier echt een expert in, hoe je make-up en bepaalde technieken het beste kunt gebruiken, etc.

Professioneel visagiste en haar styliste Priscilla Lennartz is een expert op het gebied van het aanleggen van de perfecte foundation die de hele dag mooi blijft zitten, het wegwerken van donkere kringen of oneffenheden op je huid en dat gaat ze jullie leren! Tevens leert ze je het shapen van de oogvorm die bij je past en nog veel meer!

StyleSecret leert je alles over kleur en hoe kunt spelen met de seizoenskleuren uit de collecties van de merken die je terug ziet op de DIVA DAY 2.0 maar ook welke kleur jou kan helpen helpt bij positiviteit en/of meer zelfliefde.

Fotograaf Yanard Archer is onze huis fotograaf tijdens de DIVA DAY 2.0 en hij maakt het mogelijk dat alle Diva’s aanwezig zich even een model kunnen voelen en een fotoshoot kunnen ervaren.

Blogster Nicole van Empowering the curvy woman laat jullie tijdens een workshop o.a. zien hoe je het best kunt shoppen naar shape en niet naar size.

Dat je nagels echt een fashion item zijn laat beauty expert Salon Good je zien en ervaren, ook zijn hun de expert op het gebied van wimperextensions!

Collete Edelenbosch van Volop Yoga neemt je mee in de wereld van Yoga speciaal afgestemd op een voller lichaam want Yoga is voor iedereen!

Annemarie van Grand Diva Magazine is weer jullie gastvrouw en host gedurende de dag en met haar ontembare energie en enthousiasme zal ze haar body positivity weer ruimschoots met jullie delen, jullie bijstaan, adviseren en over halen te doen wat jullie moeilijk vinden.

Natuurlijk kunnen jullie ons blogsters tijdens een Q&A weer het hemd van het lijf vragen, we delen graag onze kennis, positiviteit en ervaringen met jullie!

En natuurlijk sluiten we de dag weer af met een hilarische bingo en kun je weer heel veel prachtige prijzen winnen, waaronder een compleet verzorgde fotoshoot van Milton F. Goedhoop t.w.v. €500,-, kledingbonnen tot wel € 150,00 en nog veel, veel meer!  De bingo kaarten worden uitsluitend verstrekt bij binnenkomst tussen 10:00 u. en 10:30 u.
Natuurlijk hebben we aan het einde van de dag een goodiebag voor iedereen!

Het concept is hetzelfde als voorgaande jaren, bij de DIVA DAY 2.0 kom je binnen en je gaat, om niks te hoeven missen, pas aan het einde van de dag weer naar huis!

Voor iedereen is een stoel aan onze tafels gereserveerd, jij hoeft niks anders te doen deze dag dan genieten, lachen en je zelfvertrouwen door ons te laten boosten!

Wat is anders?

Voorgaande jaren bestond de DIVA DAY voor een groot deel uit gereserveerde fotoshoots maar we willen jullie meer geven en de DIVA DAY nog toegankelijker maken voor iedereen. We zijn dus op zoek gegaan naar een nieuwe balans tussen verschillende activiteiten en interessante invalshoeken om jullie nog meer body positiviteit te kunnen bieden.

We weten dat veel vrouwen verkocht zijn aan de momenten van fotografie met Milton F. Goedhoop tijdens de DIVA DAY, en we zijn hem ook erg dankbaar voor de eerdere fijne samenwerking! Miltons ambitie om vrouwen te laten zien hoe mooi ze zijn brengt hem dit jaar in de USA! We wensen hem een fantastische tijd toe! Milton heeft wel een volledig verzorgde fotoshoot inclusief, haar en visagie voor onze bingo ter beschikking gegeven!

Fotoshoot voor iedereen!

Ook dit jaar zal fotografie weer een rol spelen maar nu zonder reservering en betaling, voor iedereen! We willen jullie namelijk nog steeds heel graag laten zien hoe mooi jullie zijn! Fotograaf Yanard Archer is onze huis fotograaf tijdens de DIVA DAY 2.0 en hij maakt het mogelijk dat alle Diva’s die aanwezig zijn zich even een model kunnen voelen en kunnen ervaren hoe het is om voor de camera te staan en je ontvangt een mooie foto gratis als aandenken

Wat is nog meer anders?

Voorgaande jaren boden wij je een all-in entree ticket met lunch en naar wens, een fotoshoot. Dit jaar bieden we je meer vrijheid en kun je ter plaatse zelf kiezen wat je wilt doen en van wat voor lunch- en/of dagarrangement je gebruik wilt maken!

Lunch

Let wel op! Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te brengen en/of te nuttigen!

Dit jaar bestaat de mogelijkheid om naar keus te bestellen, van een kleine menukaart, bij de bar in onze zaal. We mogen jullie Echter ook “Early Birds voordeelarrangementen” aanbieden! Om hiervan gebruik te kunnen maken dien je deze te reserveren bij aankoop van je DIVA DAY 2.0 entree ticketBetalen van “Early Bird arrangementen” doe je op de locatie! Laat ons weten welke arrangementen je graag wilt reserveren.

 1. Voor € 9,50 een lunch, bestaande uit een warm kaasbroodje of saucijzenbroodje, luxe stokbroodje brie of met zalm en een kop soep;
 2. Voor € 10,00 onbeperkt koffie/thee/water arrangement;
 3. Voor € 15,00 onbeperkt koffie/thee/water en frisdranken arrangement.

Entree tickets DIVA DAY 2.0

De prijs van een ticket bedraagt € 13,50

Dit is inclusief:

 • Gratis eerste kop koffie/thee met wat lekkers;
 • Diverse gratis workshops en presentaties gedurende de dag. Er is ook voor individuele workshops te kiezen waarvoor een geringe vergoeding wordt gevraagd;
 • Een gratis kleine touch-up van onze visagiste, leuk voorafgaande aan de fotoshoot. Onze beauty experts bieden ook individuele workshops en behandelingen aan tegen geringe vergoedingen.
 • Een gratis korte fotoshoot + 1 gratis mooi bewerkte foto van onze fotograaf. De fotoshoots gebeuren op afroep en volgorde van entree ticketnummer. Extra foto’s zijn na de DIVA DAY 2.0 bij te bestellen v.a. €4,- p.st. of 3 stuks voor €10,-;
 • Kans op hele mooie prijzen tijdens onze bingo van: Twister, JetXL, Betty’s Boops, Happy Size, Upsa, Onesieskopen.nl, Navabi, Milton F. Goedhoop, Laura Ploeger fotografie, Assiespostcards en nog veel meer!;
 • Goodiebag

Ticketprijs is exclusief: De ticket geeft je toegang tot de DIVA DAY 2.0 op 8 maart 2020 en verblijf gedurende de duur van het event. Lunch en/of andere consumpties zijn uitgesloten van de ticketprijs evenals bepaalde activiteiten en diensten die worden aangeboden tijdens de DIVA DAY 2.0. Na aanschaf van een ticket is restitutie niet mogelijk. Een ticket wordt op naam verstrekt en is alleen overdraagbaar na overleg vooruitgaande de DIVA DAY 2.0.

Bestel je entree ticket o.v.v. van je naam en e-mailadres. Bestel je meer tickets vermeld dan ook graag de namen en e-mailadressen van de overige personen i.v.m. afhandeling fotoshoot. Indien van toepassing ook de gewenste Early Bird arrangementen vermelden. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bevestiging van je bestelling en een betaalverzoek per e-mail. DIVA DAY 2.0 is a women only day.

Tickets worden alleen verstrekt op basis van vooruit betaling.
VOL=VOL

Klik hier en bestel je DIVA DAY 2.0 entree ticket!

Kom je alleen?

Heb je niemand om samen mee te komen? Maak je geen zorgen, deze dag is uitermate geschikt om nieuwe mensen te leren kennen en wij helpen je daar natuurlijk mee. We houden hiermee rekening bij de tafelindeling en we zorgen ervoor dat het ijs alvast een beetje wordt gebroken. Laat ons weten of je alleen komt als je een ticket bestelt. Klik hier en leer nu alvast Diva’s kennen of doe een oproep om te carpoolen in de speciale groep op Facebook DIVA DAY 2.0 

Geen DIVA DAY maar Diva Weekend!

Omdat veel van jullie Diva’s van ver komen mogen wij jullie in samenwerking met onze locatiepartner, het Golden Tulip Hotel, Ampt van Nijkerk, speciale voordeel hotelarrangementen aanbieden te reserveren via reserveringen@goldentulipamptvannijkerk.nl onder vermelding van DIVA DAY.

 • Voor € 79,00 een tweepersoonskamer voor enkel gebruik, inclusief ontbijt!;
 • Voor € 89,00 een tweepersoonskamer voor 2 personen, inclusief ontbijt!;
 • Voor € 27,50  een speciaal Diva Day driegangen diner (direct te boeken bij een hotelreservering).

Nicole en Annemarie zijn er de avond voor de DIVA DAY 2.0 en het lijkt ons erg leuk om met de aanwezige Diva’s die in het hotel overnachten samen te dineren!

Je mag dit niet missen!

Tot 8 maart op de DIVA DAY 2.0!

Zonder deze fantastische sponsors had de DIVA DAY 2.0 niet plaats kunnen vinden!