Een ander figuur

Door de jaren heen verandert je figuur voortdurend, zat eerst één bepaalde pasvorm je goed kan dat op een bepaald moment heel anders zijn. Ook ik ben er achter gekomen dat mijn figuur nu beter tot zijn recht komt in andere modellen dan dat het vroeger deed. Het is dus goed om steeds weer te blijven proberen en passen.

Toen ik jonger was had ik een ander figuur dan nu. Ik had minder borstomvang maar wel al mijn flinke billen en heupen. Ik had de ultieme peervorm maar met het verstrijken van de jaren ben ik van een bescheidde C cupje naar een iets meer aanwezigere G cup gegroeid en dat heeft natuurlijk zijn effect op je gehele figuur en daarmee de pasvorm die je het beste staat.

Koos ik vroeger vaak voor een A-lijn, sla ik die nu vaker over en kies ik voor meer getailleerd en wat extra ruimte voor borst en billen. Een model als deze had ik vroeger niet gekozen omdat het niet bij mijn figuur paste maar nu volgt het juist super mooi de lijnen van mijn lichaam en komt het extra goed tot zijn recht.

Ik was blij verrast over de pasvorm van deze jurk die ik opnieuw vond in de online shop van Twister Colorful Curves. Over die kleuren en print hoef ik niks te zeggen die spreken voor zich. Maar de belijning is top als je net als ik wat meer borst hebt en billen. De kwaliteit van de stof en afwerking zijn wederom net als alle kleding van dit merk erg mooi en in tegenstelling tot de 3/4 mouw die je naar mijn idee veel te vaak ziet terug komen heeft deze jurk gewoon heel fijn echte lange mouwen. De bijzondere hals lijn maakt de jurk nog net iets specialer en ook erg fijn….de jurk heeft zakken! 

Van dit model jurk wil ik best meer kleuren, prints en varianten! Dikke pech dat de jurk inmiddels is uitverkocht in de webshop van Twister, er waren blijkbaar meer Diva’s die de jurk hadden gespot. Je vindt nog wel veel andere mooie items uit de najaarscollectie van Twister in hun online shop ook met deze fantastische print maar wil je toch nog graag deze jurk dan moet je naar de winkel!

Klik hier om de de storelocator te gebruiken van Twister om uit te zoeken in welke winkels ze deze fantastische jurk nog hebben.

Liefs Annemarie

één reactie

  1. 6 september 2019
    Reply

    Ik heb het artikel net gevonden via Google en het heeft me veel geholpen. Bedankt voor je inzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.