Een blouse voor iedereen

Bloesjes….het zijn van die dingen. Zonder ceintuur zijn ze negen van de tien keer te recht voor mijn figuur en maken mij daardoor erg vierkant. Mijn heup/billen omvang heeft meer ruimte nodig dan mijn bovenomvang en daardoor zijn rechte modellen en ik niet direct een “match made in heaven”. Als ik een blouse, in een recht model, zou dragen die ruimte genoeg zou bieden aan mijn billen, is hij zonder twijfel veel te ruim voor mijn bovenlijf en doe ik de truc andersom dan passen mijn billen er niet in. Om een blouse of overhemd echt te dragen zoals bedoeld heb ik dus een blouse nodig waar precies de juiste belijning in is verwerkt (en die is niet te vinden).

Dan maar geen bloesjes? Tuurlijk wel! Er zijn zoveel leuke blouses, in zoveel mooie prints te vinden. Ik draag ze dan alleen net even anders, zoals bijvoorbeeld dit mooie exemplaar van het merk Twister, op de foto’s. Hij is gemaakt van een prachtige zware glanzende satijnen damast stof met een super trendy print. Op de foto heb ik hem in mijn taille geknoopt en gecombineerd met een uitlopend rokje maar voor een andere gelegenheid zal ik de blouse lang laten vallen en open dragen over een meer aansluitend model jurk. Als het mooi weer is kun je de mouwen oprollen en vastzetten en dat is erg prettig. Ik draag deze blouse in een maat 5.

Je ziet, op deze manier kun je dus ook met kleding, die niet helemaal bij je figuur past, spelen en combineren en hoef je niet voorbij te lopen aan dat ene leuke printje of modelletje dat je ergens hebt gezien. Zo past ook deze blouse van Twister gewoon iedereen! Mode heeft geen grenzen en dat maakt het ook zo leuk.

Twister Colorful Curves is een Nederlandse producent van grote maten dames mode met oog voor kwaliteit en detail. Je vindt hun collectie in speciaalzaken en in hun onlineshop.

Liefs Annemarie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.