Een zomer om te genieten

De zomer zal anders zijn dit jaar, na alles waar we mee te maken hebben gehad tijdens de corona pandemie. Het heeft mij weer even wakker geschud en extra bewust gemaakt van het feit dat niks vanzelfsprekend is in het leven. Nu we langzaamaan weer wat meer vrijheid krijgen wordt het een zomer om extra te genieten van alle kleine dingen. 

Dus laat je door niets of niemand tegenhouden! Het leven is te mooi om jezelf op te sluiten en te verstoppen door onzekerheden en schaamte ontstaan door vooroordelen vanuit de maatschappij. Gun jezelf om te genieten van de zomer! Ik nam alvast een klein voorproefje op het Scheveningse strand. Even een beetje uitwaaien op een zonnige dag. Het voelt zo fijn nu we zoveel tijd binnen hebben gezeten! Ik wil jullie echt allemaal aanmoedigen om dit te gaan doen. 

Ik vond deze heerlijke zomerse jurk van stretchende jersey bij Happy Size. Tie and Dye prints zijn een trend deze zomer en dat vindt de hippie in mij helemaal niet erg. De jurk zit super comfortabel en de pasvorm is prima. Ik vind het fijn dat er een koordje in zit om te strikken. Zo kun je mooi je taille accentueren. De stof schijnt niet door maar als je witte kleding draagt is het handig om altijd wat donkerder ondergoed dan je eigen huidskleur te dragen om doorschijnen te voorkomen (nooit wit!) 

Hopelijk gaat het de goede kant op en is het einde van de pandemie echt in zicht!

Ik ben klaar om van de zomer te genieten!
Jij ook?

Liefs van mij X

Klik hier voor meer inspiratie.

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.