Einde van 2021 in zicht

Het einde van 2021 in zicht! Ik ga werkelijk met horten en stoten naar de finish. Moe, uitgeput, bijna wanhopig, voel ik me. 2021 was geen uitdaging maar een opgave. Een confrontatie met mezelf en de wereld om me heen, die ik leerde kennen op een manier die nog niet kon. 

Het gevoel niet meer zelf de volledige controle en grip te hebben over wat/waar wel en wat/waar niet. Het is voor een onrustige ziel zoals ik, erg lastig. We zitten op en af al bijna twee jaar met ons allen, ingeblikt. Hier in Europa gelukkig in gouden kooitjes. De mens is boos en ontevreden over alles wat niet goed gaat, moet of juist niet mag.

Hoe flexibel, creatief en optimistisch ik ook ben, het kost mij momenteel veel moeite om een balans te vinden. Toch voel ik mij verantwoordlijk voor het creëren van mijn eigen geluk en draag ik graag bij aan dat van anderen.

In mijn hart ben ik een vrijheidsstrijder die, nog als altijd, op de barricade staat voor meer gelijkheid, zelfliefde, acceptatie en diversiteit. Maar momenteel vul ik mijn dagen vooral met crisis management in mijn directe omgeving. Ik probeer met veel moeite alle ballen hoog te houden. Want hoe ben en blijf je een leuke vrouw, een aantrekkelijke partner en een goede collega, voor je vent die al twee jaar gedwongen thuis kantoor houd? Terwijl je je 14 jarige puber gemotiveerd probeert te houden in deze uitzichtloze tijd en een verwoede poging doet om hem, tijdens zijn verplichte schooltijd thuis, te begeleiden alsof je een volleert leerkracht bent. 

Nou, door vooral jezelf niet te vergeten. Door jezelf af en toe even terug te trekken. Door lief te zijn voor jezelf ook als alle anderen om je heen dat even lijken te vergeten. Door jezelf af en toe te ontzien. Door te beseffen maar vooral ook te accepteren dat je maar gewoon een mens bent! Een mens dat niet alles kan en weet en soms fouten maakt. 

We have girl power maar hoeven niet altijd super woman te zijn!

In deze outfit voel ik me in ieder geval mezelf, mooi, moeder en vrouw.
Bij Happy Size vind ik regelmatig leuke kleding. Ze hebben kleding voor iedereen, voor ieder figuur en in iedere maat. Ik wordt er op donkere dagen zoals deze altijd een beetje vrolijker van als ik wat fleurigs aan doe, zoals dit vest en jurkje.

De dagen worden iedere dag weer een beetje langer. Laten we, met het einde van 2021 in zicht, uitkijken naar de tijden waarop de zon letterlijk en figuurlijk weer wat vaker gaat schijnen.

Ik wens jullie allemaal een goed, gezond en liefdevol 2022 toe!

Klik hier voor meer mode inspiratie.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.