Rood wit blauw

Ik had het eerst eigelijk niet eens zo in de gaten maar toen ik in de spiegel keek en mij er bewust van werd dat ik een outfit aan had in uitsluitend “rood wit blauw” Moest ik wel een beetje lachen. Ik had eerst ook nog een rode tas bedacht bij deze outfit, maar ik heb na het aanblik toch besloten om deze te vervangen voor een blauwe, dat maakt deze outfit net iets rustiger en een beetje subtieler “rood wit blauw”. Hollandser kan het bijna niet maar met oog op Bevrijdings- en Koningsdag stiekem best leuk.

Alleen blauw vind ik persoonlijk snel wat saai bij mijn huidskleur dus maak ik er snel al graag een combinatie van met rood, wit, oranje of goud tinten. Momenteel is trouwens de combinatie blauw met groen ook een trend. Omdat we vorige week al even aan het voorjaar mochten ruiken en ik de stad even in wilde om van het mooie weer te genieten, was dat voor mij een goede reden om dit heerlijk vallende blauwe tuniek met trompet mouwtjes te combineren met een witte broek. En toen ik ook nog dit bijpassende sjaaltje vond in mijn kast met wat rood er in, was mijn outfit bijna compleet. Met mijn blauwe sneakers en aanvankelijk rode tas maakte ik mijn outfit af. Met wat oranje accessoires had dit de ultieme Koningsdag outfit geweest!

Omdat ik me toch een beetje de Nederlandse vlag voelde, toen ik in de spiegel keek, heb ik er voor gekozen het rood toch iets subtieler toe te passen en het alleen in het sjaaltje en op mijn lippen terug te laten komen.

Het blauwe tuniek is er zo één die je eindeloos kunt combineren en voor de dames die iets minder lang zijn dan mijn 180 cm,  is het ook zeker prima te dragen als jurkje. Het is gemaakt van een slinky stof. Ik weet dat sommigen van jullie niet van deze stof houden maar ik zie er wel veel voordelen in. Het hangt mooi, “plakt” niet, is kleur vast, kreukt niet en door de stretch heel comfortabel. Ideaal om in je koffer mee op reis te nemen.

De witte broek had ik al maar bij Happy Size hebben ze diverse witte modellen. De sneakers die ik draag komen ook uit hun assortiment en dragen erg prettig, ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ik heb deze dag genoten van het prachtige weer en ik kan niet wachten tot de lente echt gaat beginnen.

Liefs Annemarie

één reactie

  1. Anne-Marie
    8 maart 2019
    Reply

    Ziet er MOOI uit.
    Mooie outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.