Event – Blogger voor een dag


Voor alle Diva’s die het leuk vinden om eens in de schoenen te staan van een echte blogger organiseert Grand Diva Events “Blogger voor een dag!”

Met fotografe Laura Ploeger, blogster Nicole Koning en visagistes Camila en Gaytrie, strijk ik neer op maar liefst 7 verschillende locaties in Nederland om jullie een echte bloggerservaring te laten beleven en je o.a. in je favoriete outfit op een mooie buitenlocatie te fotograferen!

Een onvergetelijk gezellige dag en ervaring met mode, make-up, fotografie, bodypositivity en een heerljk picknick!

Natuurlijk ga je naar huis met prachtige foto’s, een goed gevoel, een beetje meer zelfvertrouwen en nog leuke cadeautjes ook!

Tevens deel ik je ervaring en de foto’s in een gepubliceerde blogpost op Grand Diva Magazine want zonder blogpost ben je geen echte blogger! Dit is jou moment om anderen te inspireren en te shinen!

Happy Size is je sponsor deze dag! Ik ken ze als één van de meest bodypositive bedrijven binnen de plussize branche, ze ondersteunen meerdere bodypositive bloggers en projecten waaronder het Body Love project maar natuurlijk ook de Shoot The Diva Day, ze vinden het super positief dat met projecten als “Blogger voor een dag” iedereen de kans krijgt om gezien te worden omdat het een divers en realistisch beeld oplevert van ons vrouwen. Daarom ligt er voor iedereen een tof t-shirt klaar met daarop een positief statement en een speciale kortingscode als extra cadeau!

Ook Happy Size zal de blogpost en foto’s op hun social media platvormen delen, net als die van echte bloggers! Dat is natuurlijk super leuk want zo bereikt jullie positieve uitstraling en boodschap nog veel meer mensen!

Klik hier om alle informatie over deze super leuke events te lezen, hier vind je ook alle info over locaties, de prijs en reserveren.

Per locatie is er maar plaats voor max. 10 Diva’s, dus aarzel niet te lang want vol is vol!

Geplande data:

24/3 Utrecht

7/4  Arnhem

14/4 Amsterdam

19/5 Zwolle

26/5 Breda 

2/6 strand Scheveningen

30/6 Zandvoort strand 

We hopen jullie te ontmoeten en je een onvergetelijke dag te bezorgen!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.