Feestelijk comfortabel

Ik zei het al eerder maar december is echt zo’n maand die uitnodigt om wat extra “bling” te dragen. Dat hoeft niet over de top, op een subtiele manier is dat ook prima en dat maakt het ook meteen draagbaar voor elke dag. 

Dit jurkje van Twister is echt zo’n item dat je eindeloos kunt dragen en combineren. De comfortabele tricot stof heeft een all over glittertje waardoor het een hele mooie subtiele glans heeft. Ik wil er met nadruk even bij vermelden dat het niet van die scherpe ‘opgeplakte’ glittertjes zijn die er voor zorgen dat er uiteindelijk meer glitter op jou zitten dan op je jurk. Nee, de glinstering zit echt op de stof die overigens van uitstekende kwaliteit is.

Het model van de jurk is prima en verder redelijk basic maar dat maakt alleen maar dat je hem des te vaker kunt dragen. Ik moet bekennen dat ik even geen riempje had die ik kon combineren met mn nieuwe zilveren schoentjes (gympen). Want daar leent deze jurk zich prima voor. Zeker als je ook minder lang bent dan ik. De trompetmouw maakt deze jurk nog een beetje extra feestelijk.

Ik vind comfort ook tijdens de feestdagen een must… ik ben niet van het begrip “wie mooi wil zijn moet…” natuurlijk staat een hakje mooi maar ik voel me in dit heerlijke jurkje met mijn “glam” gympen echt niet minder vrouwelijk en mijn voeten zullen me dankbaar zijn met alle nog “verplichte hakken aan” feestjes voor de deur. 

Dus draag lekker waar je je comfortabel in voelt lieve Diva’s, de feestdagen zijn soms op zich al een kwelling genoeg. Wat trouwens ook heel fijn is, is de stapelkorting waar je nu van kunt profiteren bij Twister, deze korting geldt ook voor deze jurk!

Nog een heel fijne december allemaal!

Liefs, Annemarie

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.