Fifty shades of Autumn

Het mooiste aan de herfst zijn natuurlijk de ontelbare kleuren die de natuur ons cadeau doet. Hoewel alles in de natuur juist op zijn einde loopt, lijkt het er juist in die eerste herfstweken op dat alles nog even extra opleeft voordat alles winters vergrijst. Het is dan ook heerlijk om gewoon maar even rond te slenteren en te genieten van al het moois.

Ik vond dit tuniek erg passend bij mijn herfstmood en het moment. Het is een vergelijkbaar tuniek als de zwarte variant in mijn vorige blogpost. Ik vond die zo fijn dat ik blij was dat het tuniek ook in deze mooie kleur met print verkrijgbaar is. Ik kon het dan ook niet laten om deze ook te bestellen. Je kunt dit tuniek ook als jurkje dragen wanneer je iets minder lang bent als ik maar ik vind hem ook leuk om op een slimfit jeans of legging te dragen. Het shirt heeft een goede belijning waardoor het je curves mooi volgt en het ritsje is een leuk detail.

Ik vond het tuniek in de nieuwste collectie van Happy Size, de tas en jeans zijn uit een eerdere collectie. Je kunt met gemak een complete outfit bij elkaar shoppen in deze webshop, van lingerie tot schoenen, van kleding tot accessoires, je kunt het er allemaal vinden. En je kunt door zelf in te stellen zoekfilters makkelijk selecteren, zo vindt je in één oogopslag alles wat je zoekt.

Ik draag maat 58 en ben 1.80 cm lang

Geniet van de herfst!

Annemarie x

2 Comments

 1. marcella douma
  1 oktober 2019
  Reply

  hallo annemarie
  wat een leuke outfit zeg!
  maar wat ik mis is een beschrijving vd spijkerbroek.
  ik zit daar altijd mee in de problemen. heb al zóveel verschillende modellen geprobeerd, maar het probleem is dat het boord vd broek over mn ronde buik naar beneden krult. zelfs met een zgn gesp loze riem.. met gewone sluiting, met elastiekband, met alle soorten broeken. heb jij daar geen last van? het liefst draag ik daarom ook jurken maar ik heb zoveel toppen en tunieken met design dat ik ze graag met een spijkerbroek wil dragen. weet jij misschien dé perfecte spijkerbroek voor me? ik weiger om in joggingbroeken te lopen! hartelijke groeten, marcella

  • Redactie
   10 oktober 2019
   Reply

   Hi Marcella!
   De broek heb ik gevonden bij Your Clothing.
   Hier vind je een ruim assortiment heel fijne spijkerbroeken en andere artikelen.
   💕 Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.