Gek op wit | Plus size mode


Alweer een hele tijd geleden ontstond mijn motivatie om het zelfbeeld van anderen positief te beïnvloeden. Dit kwam omdat ik tijdens mijn werk in de mode ervaarde dat heel veel vrouwen een vreselijk negatief zelfbeeld hadden. Ik merkte dat het zeker niet vanzelfsprekend was dat alle Diva’s zomaar alles aantrokken en vooral zwartte kleding was toen nog favoriet. Het dragen van felle kleuren en wit was voor velen een echte “no go” want dan spring je in het oog en “het maakt dikker” hoorde ik vaak gezegd worden. Van dit statement heb ik echt nooit iets begrepen! Ik ben gek op wit!

Gelukkig hebben we tegenwoordig veel meer keus qua mode. We kunnen dragen wat we willen maar jammer genoeg hoor ik nog regelmatig dat men het dragen van een witte broek nog steeds erg lastig vind en dat de overtuiging nog steeds bestaat dat wit iets negatiefs doet voor je figuur. Natuurlijk is dat niet zo!

Ik ben gek op wit, wit is zomers, koel en oogt lekker fris. Ook het dragen van een witte broek doe ik regelmatig. Wit staat namelijk bij alles en is dan ook een uitstekende vervanger voor zwart! 

Nu was ik alweer een tijdje op zoek naar een goed zittende witte broek maar ik ben ik erg kieskeurig als het om broeken gaat. Ik vind de pasvorm van kleding het allerbelangrijkste, als die niet klopt veroorzaakt dat een hoop ergernis. Niks zo onflatteus dan slechtzittende kleding, ongeacht de kleur die het heeft.

Ik probeerde deze witte broek van Twister laatst en écht deze is absoluut een aanrader! Ik heb oprecht lange tijd geen broek gevonden met zo’n fijne pasvorm. Deze klopt gewoon! Hij is van een zachte maar stevige stretch kwaliteit en valt echt mooi hoog in de taille (ook over mijn grote billen), deze broek is een uitstekende zomerse vervanger voor je vertrouwde jeans! Wil je toch niet voor wit gaan, deze broek is er ook in een donkere en lichtere jeans variant.

Ook vond ik dit mooie tuniek bij Twister, in een prachtig kleurige print. Ik heb mij al eerder heel positief geuit over de pasvorm van de tunieken en jurken van het merk Twister en deze doet daar zeker niet voor onder. Ik vind bij dit merk ook de mooie afwerking erg in het oog springen, je kunt gewoon zien dat er aandacht aan is besteed en dat geeft de kleding toch echt net even een beetje extra luxe uitstraling. 

Jullie weten wel dat ik gek was op de kleding van het merk Xtwo maar Twister heeft dit gat voor mij helemaal opgevuld en nog een beetje meer. Ik begrijp eigelijk niet dat ik dit merk nog maar zo recentelijk heb ontdekt. Extra fijn vind ik ook dat Twister een Nederlands merk is en dat de productie van deze plus size mode collectie binnen Europa ligt. 

Tip, koop hem nu!
Deze broek is bij Twister nu in de aanbieding als dagtopper te koop voor maar €30,-

Liefs, Annemarie

Klik hier voor meer inspiratie en leuke plus size mode

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.