Genieten van de zomer met Happy Size

Laat deze zomer je plezier niet negatief beïnvloeden door de vooroordelen van onze hokjes denkende maatschappij! Iedereen heeft het recht te genieten van de vrijheid, de zon en de zomer dus jij ook! Overtuig jezelf en kijk om je heen… niemand is perfect en toch mag iedereen er zijn, iedereen, dus ook jij!

Ik ben dik en ja, dat kun je zien maar ik ben zeker niet van plan om mezelf te verstoppen, waarom zou ik? Ik doe niet onder voor een ander en ik doe zeker niemand kwaad door te zijn wie ik ben en door te doen wat ik wil. Niemand heeft het recht om mij of jou te discrimineren, uit te schelden of te veroordelen. Dat er mensen bestaan die dat wel doen is heel jammer maar laat je er niet door weerhouden, beloon hun gedrag niet.

Lieve Diva’s besef en zie dat je niet alleen bent dus trek alle laagjes kleding uit en voel je vrij. Deze zomer dragen we korte rokjes, korte broek, korte mouwtjes en natuurlijk een badpak of bikini. Laten we afspreken dat we massaal gaan genieten deze zomer!

Wist je dat Happy Size in tegenstelling tot veel andere bedrijven veel body positive projecten ondersteunt, zoals bijvoorbeeld het Body Love project? Zo zetten ze zich in voor een meer divers beeld in de mode maar ook voor zelfacceptatie. Dit is één van de grote redenen waarom ik graag shop bij Happy Size en mijn favorieten uit hun collectie graag met je deel. 

Je kunt trouwens t/m 30 juni extra voordelig shoppen bij Happy Size want met deze kortingscode: FN15 krijg je € 15,- korting op het hele assortiment bij bestellingen v.a. €50,-

Klik hier om het badpak dat ik op de foto’s draag te bekijken of te shoppen

Liefs,  Annemarie

Genieten van de zomer met Happy Size

één reactie

  1. Anja Biesbroeck
    14 augustus 2019
    Reply

    Wat een geweldige foto’s . Je ziet er geweldig uit . 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.