GOLDEN GIRL

Niet eerder had ik zo’n jaar waarin hoge pieken en diepe dalen elkaar zo snel afwisselden als dit afgelopen jaar. Ik ben op zijn zachtst gezegd best een beetje moe maar ook voldaan. Men is snel geneigd om aan het einde van het jaar terug te kijken naar de negatieve, verdrietige en zware dingen, dat blijft vaak het langste hangen. Ik kijk liever vooruit en mij natuurlijk ook bewust zijnde van de dingen die afgelopen jaar zijn gebeurd, ben ik er vooral trots op dat ik sterk genoeg was om rechtop te blijven staan en ondanks alles vol goede moed ben door gegaan. Alles in het leven heeft zo zijn reden en alles bij elkaar heeft het me dus weer een beetje meer inzicht en zelfvertrouwen gebracht waarmee ik weer verder kan bouwen in 2020. Weer een nieuw jaar vol verrassingen!

Ik vier de feestdagen dit jaar niet groots maar ik hoop met de mensen die me het liefst zijn. Natuurlijk hoort daar zeker ook een leuke outfit bij! Ik weet nog niet precies wat ik aan zal doen maar ik vond op de valreep dit gouden glitter shirt in de sale bij Happy Size en voel me een echte  ‘Golden girl’. Het model is eenvoudig maar soms is éénvoud gewoon genoeg! Ik had al heel lang deze mega ‘over the top’ oorbellen in de kast liggen maar ik had nog niet eerder een outfit om ze bij te dragen. Door de eenvoud van dit shirt was het een match made in heaven. Ik heb mijn outfit verder afgemaakt met een zwart rokje en een paar flinke hakken en klaar!

Je kunt nu nog volop genieten van de uitverkoop in de webshop van Happy Size. Misschien lukt het door de drukte bij de post niet om nog iets voor kerst in huis te hebben maar oud en nieuw schreeuwt natuurlijk ook om een leuke outfit!

Dit zal nog niet mijn laatste post zijn van dit jaar maar ik wil jullie toch alvast een paar heel fijne en feestelijke laatste weken van het jaar wensen. Wees trots op jezelf om wat je dit jaar weer allemaal hebt bereikt en hebt doorstaan en neem die ervaringen weer mee naar het volgende jaar. Kijk vooruit en geloof in jezelf!

Liefs Annemarie

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.