Grand Diva Glamour


Eerder vertelde ik jullie al dat ik na het ziek zijn mijn conditie weer probeer op te krikken door te wandelen. Ik ben niet het type om dit in een trainingsbroek te doen. Ik wandel veel liever in een comfortabele outfit waar ik me ook mooi in voel. Het is december dus is het sowieso tijd voor een beetje ‘Grand Diva Glamour’, ook wanneer ik wandel!

Ik vind deze hoodie met pailletten zo leuk! Lekker sportief maar helemaal in glamour stijl. Ik heb hem gecombineerd met een katoenen t-shirt en deze leuke plissérok met zilveren glitter effect. Samen met mijn zilveren gympen is het voor mij de perfecte wandeloutfit. Deze outfit is natuurlijk ook top om thuis comfortabel de feestdagen in te vieren of daarna als je weer eens een Grand Diva Glamour momentje voelt opkomen.

De hoodie is van aangenaam katoenen jersey. Voor dat beetje extra glamour zijn de mouwen, schouders en capuchon afgezet met lekker veel glanzende pailletten. Dit katoenen shirt is mooi afgewerkt met kraaltjes en glinsterende steentjes. De rok is gevoerd en heeft comfortabel elastiek in de taille.

De straten staan al weer vol met kerstbomen, ook in Amsterdam. Dit is vroeger dan eerdere jaren naar mijn idee. Het lijkt erop dat iedereen ook wel toe is aan een beetje sfeer en gezelligheid. Toch moeten we nog even alle corona regels volhouden en er het beste van maken. De feestdagen vieren met je eigen gezin of iemand die je lief is, is ook intiem, gezellig en bijzonder.

Ik heb een kerstbomenwandelroute uitgestippeld door Amsterdam, om alvast in de sfeer te komen. De leuke items van mijn ‘Grand Diva Glamour’ outfit, kun je vinden in de webshop van Happy Size. Je shopt hier nu extra voordelig met kortingscode: XMAS

Pas goed op jullie zelf!

Liefs Annemarie

Klik hier als je meer wilt lezen

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.