Groen is in

Groen is echt helemaal terug van (nooit) weggeweest. Groen is altijd al mijn lievelingskleur geweest en verdween daarom nooit uit mijn kast maar nu is groen weer een echte trendkleur. Groen is in en staat iedereen zolang je maar een tint kiest die bij je huid past. Experimenteer eens met verschillende lapjes stof in één kleur maar in verschillende tinten, om er achter te komen welke tint het beste bij jou past.

Toen ik deze groene blouse van het merk Annalisa zag in de webshop van Navabi was ik meteen een beetje verliefd. Ik heb echt een zwak voor dit soort modellen maar ik viel zeker ook op de kleur en de print.

Als ik outfit foto’s ga maken bereid ik me eigelijk altijd goed voor…bijna altijd dan. Deze keer had ik de combinatie met deze blouse en de broek bedacht maar het niet eerst even samen aangedaan voordat ik de kleding op de fotolocatie aantrok. Het leek mij een prima combinatie maar toen ik de foto’s terug zag had ik denk ik toch voor een iets spannendere combinatie gekozen wanneer ik het van te voren eerst even had aangetrokken. De blouse is lang genoeg om bijvoorbeeld ook in combinatie met een maillot, dikke panty of legging te dragen en dan met een paar leuke laarzen eronder. Maar ook opengeknoopt met een basis zwart jurkje of top eronder kan deze blouse/tuniek heel goed.

De stof waarvan deze blouse, in mooi groen met zwarte bloemenprint, is gemaakt is een erg mooie kwaliteit licht stretchend satijn. Het valt erg mooi en plakt niet, daarbij geeft de stretch je wat meer bewegingsvrijheid, wat erg prettig is. De broek met wijdere pijpen vond ik eerder bij Happy Size en is er één van niet al te dikke tricot, hij heeft elastiek in de band en zit zalig. Ze hebben vergelijkbare broeken nog steeds in het assortiment.

Je kunt met deze blouse hoe dan ook veel kanten op, draag hem als blouse, tuniek of zelfs jurkje maar draag hem vooral zoals jij het fijn vindt!

Ik draag maat 58 en de blouse valt goed voor zijn maat. Je vindt deze blouse in de webshop van Navabi naast nog den heleboel andere mooie merk kleding t/m maat 64

Liefs, Annemarie

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.