Grote maten badmode

Ik vind het heerlijk om te zwemmen maar erg onprettig om de hele dag een badpak of bikini aan te hebben dat nat is. Ik wissel dus  gedurende een dagje strand graag meerdere keren van badkleding. Het is nog altijd lastig om grote maten badmode te vinden dat goed zit en prettig draagt. 

Dit badpak vond ik bij Happy Size en is verkrijgbaar t/m maat 60 in cup B t/m D. Ik heb behalve een grote maat ook nog eens een vrij lang bovenlijf en dat geeft juist met badpakken nog al eens problemen. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit badpak vond want deze zit goed en ik ben er dan ook erg blij mee. 

Het badpak zit comfortabel terwijl het ook steun geeft. Verstelbare bandjes vind ik een must als het om zwemkleding gaat. Dit badpak heeft dat gelukkig, je kunt de bandjes dus afstellen op een lengte die je zelf prettig vindt.

Na het zwemmen heb ik mijn bikini weer aangedaan om te zonnen, zo wordt ook mijn buik een beetje bruin. Mijn badpak heb ik te drogen gehangen voor de volgende plons in de zee.

Happy Size heeft een uitgebreide plus size badmode collectie t/m maat 62. Naast badpakken kun je ook voor grote maten bikini’s of tankini’s terecht in de webshop van Happy Size. 

Er is een kortingscode actief in de webshop van Happy Size.
Gebruik code : HM08 voor €10,- korting.
Deze korting is geldig op online bestellingen met een minimale bestelwaarde van 40 euro.

Blijf gezond en geniet van de zomer.

Annemarie X

Klik hier voor meer inspiratie.

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.