De straat onze catwalk

Ik voel mij altijd vrij en blij maar zelfvertrouwen is natuurlijk niet iets dat komt aanwaaien. Gelukkig zie ik dat het zelfvertrouwen van vrouwen, zoals ik, met de jaren is toegenomen. Het is een lust voor het oog om te zien dat steeds meer vrouwen niet langer hun rondingen verbergen en trots met opgeheven hoofd over straat paraderen. Je ziet ook dat hoe meer vrouwen “durfen”, steeds meer vrouwen volgen. We inspireren en motiveren elkaar en dat is goed. Je bent als vollere Diva dan ook zeker niet alleen en we mogen allemaal gezien worden!

Het is fijn dat steeds meer vrouwen zich fijner en vrijer voelen wanneer ze zich op straat of onder de mensen begeven en het is ook merkbaar dat de vollere vrouw met haar persoonlijke touch steeds meer een stempel drukt op het huidige modebeeld. We dragen geen “andere kleding” meer dan slankere mensen, de grenzen vervagen steeds een beetje meer en we kunnen tegenwoordig gelukkig steeds meer mode vinden die gewoon bij onze persoonlijkheid past en niet alleen maar bij onze kledingmaat.

De straat is dan ook voor ons vollere Diva’s de catwalk geworden met de zon als spotlight. Alles kan en alles mag! Draag waar jij je goed invoelt zonder na te denken over wat anderen mensen van je zouden kunnen denken. 

HDe zon begon spontaan te schijnen toen ik deze foto’s nam, het was dan ook een goed moment om even te “shinen”. Ik heb een zwak voor kant en toen ik dit asymmetrische jurkje vond in de webshop van Happy Size kon ik de verleiding dan ook niet weerstaan. Het is een naar achter toe langer aflopend stroken model in een wijde A-lijn. Er zit een onderjurkje bij met spaghetti bandjes. Dit top zit in de schoudernaad met twee lusjes vast. Ik vind het fijn dat ik met een simpel knipje het onderjurkje los kon halen van de kanten bovenjurk, dat vind ik net wat lekkerder dragen.

Ik vond de voorkant van dit jurkje net wat aan de korte kant dus heb ik het met een stretch jeans gecombineerd.  Het vrouwelijke kant en het stoere van jeans vind ik altijd een leuke combi. Het kant is mooi en het jurkje valt fijn en mooi ruim om de billen en heupen. Als je iets minder lang bent als ik kun je dit item zeker gewoon als jurkje dragen! 

Om mijn decolleté altijd net een beetje meer te verfraaien bij hemdjes of onderjurkjes met een rechte ronde hals, gebruik ik een heel klein veiligheidsspeldje waarmee ik het midden van de hals even vast zet aan het midden stukje van mijn bh. Met het speldje uit het zicht aan de binnenzijde natuurlijk. Pas wel op dat je jezelf niet prikt en een goed sluitend speldje gebruikt.

De jurk vond ik in de webshop van Happy Size. Met het voorjaar in aantocht verschijnen er alweer vele leuke nieuwe items in deze shop. Ik had de broek en de schoenen van deze outfit al in de kast maar heb jij nog niks wat er bij past dan vind je dat zeker ook bij Happy Size. Je shopt hier door het ruime aanbod, kleding, schoenen en accessoires rustig je gehele outfit bij elkaar.

Ik ben 1.80 en draag maat 58.

Liefs Annemarie


één reactie

  1. Yvonne Schopmeijer
    15 juni 2019
    Reply

    Mooie combinatie, leuk die straat.
    Groet Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.