Happy 2019

2019 staat voor de deur! Naast alle kerststress is het ook alvast tijd om weer vooruit te kijken het nieuwe jaar in. Wat zal 2019 ons brengen? Meer bewustzijn, meer vrede? Meer persoonlijke groei? Meer leuke mode? Er is zoveel om naar uit te kijken!

Voor mij persoonlijk zijn een aantal dingen te voorspellen. Als ik mazzel heb wordt ik 48 jaar in 2019 en zal mijn zoon dit jaar een overstap maken van basis naar middelbaar onderwijs, erg spannend! Ik ben de kunst van het loslaten nog niet zo goed machtig helaas. Ook zal het het jaar worden waarin ik afscheid zal moeten nemen van mijn vader, iets dat na een lang ziekbed verdrietig maar ook natuurlijk voelt. 

Ik hoop dit jaar ook een keer definitief af te rekenen met mijn angst voor de tandarts. Iets waar ik sinds een jaar of 15 last van heb na een erg vervelende ervaring. Ik heb mij erg voor mijn angst geschaamd maar daarmee veranderd de situatie niet. Ik ben er dan ook mee naar de huisarts gestapt. Ik ben inmiddels al een tijdje bezig om er aan te werken en om mijn angst de baas te worden maar trof nog niet eerder de juiste tandarts om mij hierin te begeleiden, tot dit jaar. Ik moet en zal het overwinnen dit jaar, dat is mijn streven!

Er staan ook zeker leuke dingen in de planning voor 2019.

Zeker meer leuke mode blogs, een Diva Day en nog wat klusjes in de media. Maar mijn creatieve brein staat nooit stil en ik heb nog meer erg leuke ideeën die ik wil uitwerken dit jaar maar ik ben ook erg benieuwd wat jullie, mijn trouwe maar ook nieuwe volgers, van mij willen. Laat het mij gerust weten!

De periode rond de jaarwisseling is soms zo hectisch, je bent vaak alleen maar bezig om het anderen naar de zin te maken en cadeautjes aan het shoppen voor iedereen behalve jezelf. Toch is deze periode juist erg gunstig om leuke kleding te shoppen. De uitverkoop is natuurlijk gaande, dit is het moment om de krenten uit de pap te vissen!

Naast een leuke kerstoutfit shop ik ook altijd nog een leuke outfit om het nieuwe jaar in te luiden. Oud en nieuw is echt een feestje dat ik graag vier, waarop ik wil dansen, een borreltje wil drinken, het leven wil vieren en even lekker los wil gaan. Daar hoort natuurlijk een passende outfit bij! Ik had deze outfit al besteld bij Happy Size voor ik wist dat ik 19 december word geopereerd. Voor mij geen uitbundige party deze jaarwisseling maar des al niet te min ben ik super blij met deze outfit.

Ik bestelde oorspronkelijk een broek bij het shirt, overhemd en vest maar ik vond het met een rokje net iets vrouwelijker staan. De broek zal ik uiteraard op een ander moment dragen en laten zien want ook die is super leuk. 

Ik viel op het mooie heldere blauw in het shirt, het overhemd en het vest. De afbeelding op het shirt is geen opdruk maar helemaal gemaakt van kleine glinsterende steentjes, erg leuk! Het blauw van de steentjes combineert perfect bij de andere items maar ik zal alles zeker ook los van elkaar dragen en op een anders manier combineren. Over het rokje vertelde ik al in één van mijn andere blogposts.

Ik wil deze outfit vlot en praktisch houden en met mijn gympen combineren. Nu vond ik laatst van die heerlijk warme lange kniekousen, die wonderbaarlijk genoeg om mijn kuiten passen. Het is weer eens wat anders maar ik vond dit een goed moment om ze eens aan te trekken, wat vind jij ervan? 

Lieve allemaal,

Ik zal na dit blog even een paar weekjes tijd nemen voor rust en herstel en daarom wil jullie alvast een heel goed, gelukkig en gezond 2019 wensen!

Ik hoop jullie allen weer te zien, te spreken en online te treffen in het nieuwe jaar!

Liefs Annemarie

Happy 2019

« 1 van 2 »

één reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.