Happy New Fashion Year

De kerstvakantie staat voortdurend in het teken van feestelijkheden en alle bijbehorende drukte, vakantie kun je het amper noemen soms. Liep ik vroeger vaak in meer dan zeven sloten te gelijk, doe ik dat tegenwoordig echt anders. Ik bouw nu echt rustmomenten in en ik vertik het om me daar schuldig over te voelen. Heerlijk een dagje naar de sauna, een dagje lummelen op het strand of ergens lekker neerploffen met een kop koffie. Juist in deze drukke periode is het extra genieten van zo’n relaxmomentje.

Relaxen kan maar hoeft natuurlijk niet in een joggingbroek. Ik bezoek graag leuke koffietentjes, restaurantjes of mooie hotel lounges voor mijn momentjes van rust en dan wil ik er toch een beetje leuk uit zien. Ik trek dan zeker kleding aan die lekker stretchie en comfortabel zit maar ik maak mijn outfit dan vaak toch net even wat spannender en met zo’n leuk transparant tuniekje in luipaardprint als deze lukt dat prima. Sexy is het tuniekje zeker maar zo samen met dit vestje is het toch weer net braaf genoeg en makkelijk te doseren.

Ik vond dit tuniekje samen met het vestje in de webshop van Happy Size. Je kunt nu nog profiteren van de sale en shopt dus heel voordelig een leuke outfit bij elkaar.

Het is mijn laatste blog van het jaar en ik wil jullie dan ook allemaal hartelijk bedanken voor jullie interesse, leuke reacties en lieve woorden dit afgelopen jaar. Ik kijk uit naar een Happy New Fashion Year, vol nieuwe blogposts, vlogs, plus size talk, fotoshoots en natuurlijk de nieuwe Diva Day op 8 maart!

Een goed uiteinde allemaal en hopelijk wordt 2020 een gezond en gelukkig jaar voor iedereen!

Liefs Annemarie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.