Happy Size sale

Het is sale bij Happy Size en daarom kun je nu hele leuke items vinden voor minder dan de helft van de prijs! En met oog op het feit dat we voorlopig nog veel tijd in huis doorbrengen, is het voor mij het ultieme moment om leuke jersey jurken te scoren. Jersey is zo’n lekker zacht stretchend stofje dat mooi valt en comfortabel zit en daardoor ook ideaal is om thuis te dragen. 

Ik vind dit een super leuk jurkje, dat je ook prima op een legging kan dragen. Het zit heerlijk, valt goed en met het ceintuurtje accentueer je mooi je taille. Het heldere blauw in deze bloemenprint vind ik erg mooi. Dit is echt zo’n jurkje dat geschikt is voor ieder moment en alle seizoenen. Happy Size heeft veel meer leuke jurken in de collectie en deze en andere zijn nu dus extra voordelig.

Ik draag een maat 58 en deze valt lekker ruim. Ik ben 1.80 cm lang. Dit jurkje is wat mij betreft een musthave voor deze tijd! 

Natuurlijk vind je in de Happy Size sale nog veel meer leuke items! Ik zou niet te lang wachten als je hiervan wilt profiteren want ik zag dat het qua maten al best wel snel gaat.

Liefs Annemarie

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.