Happy Size | zwarte look

Hoe gaat het met jullie?

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik iets van mijzelf liet horen. Ik was onbedoeld even van de radar. De afgelopen maanden waren heel bizar. Ik heb deze voornamelijk thuis door gebracht. Door het rond waaiende virus en mijn schoolgaande puber heb ik de afgelopen maanden meer in quarantaine gezeten dan ooit eerder in deze afgelopen jaren. We gingen van de ene uitbraak naar de andere.

Op de momenten dat ‘het’ weer even mag, geniet ik des te meer van de vrijheid en het buiten zijn. Ik slenter dan bijvoorbeeld graag even een stukje langs de Amsterdamse grachten.

Ondanks dat het toch hartje winter is, hangt mijn warme jas werkeloos aan de kapstok. Ik vind het vaak ook warm genoeg om met alleen een behaaglijk vest de deur uit te gaan. Nu zijn januari en februari mijn minst favoriete maanden, te donker, te grauw, te koud. Ze duren voor mijn gevoel ook nog eens ontzettend lang. Ik ben een echt zomerkind. Gelukkig valt het qua temperatuur momenteel heel erg mee en dat geeft hoop. Het begin van de lente lijkt hierdoor weer net iets minder ver weg. Was het alvast maar zover!

Zoals jullie weten houd ik van kleurige kleding maar een zwarte look vind ik op z’n tijd ook zeker mooi. Nu vond ik onlangs dit leuke jurkje bij Happy Size samen met dit fijne vest. Het jurkje is van een aangename kwaliteit en heeft een mooie print in beige/bruin tinten  die deze, meest zwarte outfit, net even een beetje extra geven. Het vest dat ik draag heeft zakken en een fijne lengte, het is prima voor ieder moment. Het jurkje kun je in het voorjaar ook prima dragen met alleen een panty of op een witte broek.

Ik zag trouwens ook dat er al hele leuke voorjaarsmode in de webshop van Happy Size te vinden is, zeker de moeite waard om weer even een kijkje te nemen!

Ik zit inmiddels weer opgesloten en nu niet uit voorzorg helaas, ook mijn test gaf een paar dagen geleden positief aan. Hopelijk zullen de vaccins en de booster voorkomen dat ik opnieuw zo erg ziek wordt als de eerste keer. De gedachten dat ik hierna even een tijdje echt immuun zal zijn geeft me wel iets om naar uit te kijken.  

Pas goed op jullie zelf, blijf vooral negatief testen maar positief van geest!

Liefs, Annemarie X

Klik hier voor meer inspiratie!

Een reactie

  1. Miranda Schmidt
    23 maart 2022
    Antwoord

    Graag zou ik een magazine krijgen❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.