Herfst outfit | Happy Size

Deze herfst outfit is spontaan ontstaan. Deze print trok mijn aandacht. Ik wilde eerst alleen de broek bestellen maar toen zag ik ook een topje en een jurkje met dezelfde print. Het was moeilijk kiezen en ik bestelde het jurkje en de broek, terug sturen kan namelijk altijd nog.

Het jurkje heeft een mooi model met aangeknipte wijde rok en ceintuur om je taille mooi te accentueren. Bij mooi weer nu nog prima te dragen met gewoon blote benen. Op frissere herfstdagen natuurlijk ook leuk met een panty of legging.

De broek is een wijd model met elastische taille, echt zo’n broek om in te wonen. De broek is net als het jurkje gemaakt van een fijne gladde stretchende jersey stof. Deze stof valt mooi en blijft niet plakken. Happy Size heeft tegenwoordig meer items van deze stof, die ik persoonlijk om meerdere redenen erg prettig vind. 

Ondanks dat veel vrouwen i.v.m. lichaamswarmte vaak kiezen voor natuurlijke stoffen heb ik het al eens vaker gezegd, synthetische stoffen hebben echt ook veel voordelen. Zo vallen ze vaak mooier, zijn kleurvaster, kreuken minder en zijn duurzamer. Natuurlijk zijn er verschillen maar dit jurkje en deze broek zijn bijvoorbeeld gemaakt van een jersey stof. Jersey is een gebreide stof. Hierdoor heeft het een meer open structuur en ventileert het beter dan veel andere kunststoffen. Dit komt het draagcomfort dan ook zeker ten goede. Om die reden wordt sportkleding ook regelmatig gemaakt van synthetische jersey stoffen.

Het vest bestelde ik omdat ik toe was aan een mooi nieuw vest in mijn garderobe. Ik draag bijna nooit jassen, alleen als het -10 C is. Vesten vind ik vaak warm genoeg en aangenamer dragen dan een jas omdat het meer bewegingsvrijheid geeft. Ik vind dit vest erg mooi door de structuur. Ik vind het ook fijn dat het een lang ceintuur heeft. 

Tijdens het passen van de items trok ik de broek al aan voordat ik het jurkje uit had gedaan. Hierdoor ontdekte ik dat ik de broek en het jurkje samen erg leuk vind staan. In de regel draag je meestal geen wijde broek onder een wijd tuniek of jurkje. Maar ja, ik houd me nooit zo aan de mode regeltjes. De combinatie is inderdaad gewaagd. Het is veel stof en veel print maar ik vind ik het zo samen toch een erg leuke herfst outfit. 

Je snapt het… ik stuur niks terug!

Zo zie je maar weer… gewoon lekker passen en uitproberen én lekker je eigen ding doen! Mode kent geen regeltjes! Ik vond deze herfst outfit in de webshop van Happy Size.

Liefs X

Klik hier voor meer inspiratie en herfstmode.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.