Herfstkleuren | Happy Size

Wat is het weer mooi met alle herfstkleuren! Ik probeer mijn conditie weer een beetje te verbeteren, na die lange lockdown, o.a. door te wandelen. En daarvoor hoef je echt niet persé naar het bos. Ook dichtbij huis is het nu erg mooi met alle herfstkleuren. 

We hebben best een tijd stil gezeten allemaal en ik merk dat echt wel hoor. Ik ben altijd heel actief geweest maar toen ik corona kreeg hakte dat er flink in. Ik ben nog steeds niet helemaal de oude. Het lijkt nu soms alsof er niks meer aan de hand is sinds ze de 1,5 meter regel hebben afgeschaft. Maar ik ben eerlijk gezegd best een beetje huiverig om het nog een keer op te pikken. Ik was altijd echt van de “vrijheid blijheid” maar ik moet nu toch wel even over een hobbel heen met mezelf.

Maar steeds thuis en op afstand van anderen werd ik niet vrolijk. Dus probeer ik te vertrouwen op de vaccinatie en ben ik voorzichtig van de nieuwbakken vrijheid aan het genieten. Ik heb af en toe echt het gevoel dat ik onder een steen heb gezeten. Voordeel is dat ik nu weer veel meer kan genieten van de kleine dingen.

Maar dan die conditie… Je moet ergens beginnen en dat ik voor mij wandelen dus. Niet meteen alles van jezelf verwachten maar wel steeds een paar meter verder. En ja, het kost moeite en doet zeer maar geeft ook veel voldoening. Tegen de Diva’s die zich in mijn verhaal herkennen wil ik zeggen “go for it!” Het is lastig maar iedere stap is er weer één de goede richting op!

Nu houd ik niet van sportkleding en ik vind het ook helemaal niet zo nodig om expliciet uit te dragen dat ik op mijn manier aan het “sporten” ben. Dus ga ik niet op pad met zweetbandje en sportuitrusting maar gewoon in mijn eigen tempo in een een mooie fijn zittende jurk. Lekker luchtig en minder beladen (niemand heeft het immers in de gaten als ik even sta te puffen en te steunen).

Ik ben van nature warm bloedig en zal dus niet zo snel een jas aan doen. Maar een lekker vest is altijd fijn. Dat draagt lichter dan een jas, laat meer lucht door en is warm genoeg als er toch een fris windje opsteekt.  Deze heerlijke jurk van het merk Sara Lindholm is van 100% viscose en draagt heel fijn. De jurk vond ik samen met dit lange vest in de webshop van Happy Size. Deze mooie warme kleuren vind ik prachtig. Ik ben eerlijk, de laarzen die ik onder de jurk heb aangetrokken staan er niet persé heel mooi onder maar ik had even geen beter alternatief voor handen waarop ik ook echt even lekker kon wandelen, dus zie die maar even door de vingers.

Ik wil jullie allemaal aanmoedigen om weer meer naar buiten te gaan. Zeker als je net als ik door corona of de lockdown een slechtere conditie heb gekregen. Stap voor stap, in je eigen tempo, met geen enkele ander doel dan te genieten van de mooie herfstkleuren en het leven want ja je weet, het duurt maar even!

Liefs Annemarie

Klik hier voor meer inspiratie.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.