Herfstmode van Happy Size

Herfst is een feit, de zomer is alweer voorbij. Ik houd heel erg van de zomer maar het wisselen van het seizoen geeft weer een excuus om mijn kast aan te vullen met leuke nieuwe herfstmode. Na alle flinterdunne zomerjurkjes is het weer tijd voor échte kleding in dikkere stoffen, meerdere laagjes en stevige kleuren.

Op deze mooie eerste herfstdag draag ik een outfit die ik bij Happy Size vond. In hun webshop vind je alweer hele leuke herfstmode en wel t/m maat 62. Deze plissérok is van het merk Sara Lindholm en is nu al afgeprijsd! Deze rok bestaat uit twee lagen en is mooi lang zodat je hem eventueel ook hoger in taille kunt dragen. De rok valt ruim dus val je tussen maten in, neem dan een maat kleiner.

Het truitje heeft een opgewerkte mouw met kleine studs. Dat maakt dit truitje net weer even anders. Hij valt niet heel lang en is zonder boord. Ik draag hem in mijn rok om meer taille te creëren maar je kunt het er ook gerust over heen dragen. Dit truitje is natuurlijk ook leuk om op een broek te dragen.

Deze tas vond ik ook bij Happy Size. Ik vind het zo fijn dat ze nu ook tassen verkopen die extra lange riempjes en schouderbanden hebben. Het was één van mijn grootste ergernissen. Ik draag tassen graag schuin maar het is erg lastig om tassen te vinden waarbij dat past, als je net als ik een grotere maat hebt. Deze tas is van het merk Taschenherz. Het merk heeft een wisselende collectie tassen in verschillende modellen, die allemaal extra ruim te verstellen banden hebben. 

Ik heb ook al een hele fijne jas gevonden in de herfstmode collectie van Happy Size maar daarvoor was het, toen ik de foto’s gister nam, echt nog te warm. Ik zal spoedig de foto’s en mijn verhaal hierover met je delen. 

Liefs Annemarie

Klik hier voor meer inspiratie.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.