Hoe vieren we de feestdagen


Ik werd afgelopen maart besmet met corona. Sindsdien is mijn leven, net als dat van velen, compleet anders. Ik heb nu zoveel maanden later helaas nog steeds veel klachten en loop hierdoor en omdat ik al astma had meer risico. Ik zit daarom al vanaf maart met mijn gezin in quarantaine. We mijden ieder contact met anderen en dat missen we uiteraard heel erg. Mijn verhaal is er natuurlijk één van velen. De hele wereld is ontwricht. Voor veel mensen heeft corona veel ergere gevolgen dan voor mij. Ik spreek mezelf dan ook moed in want het kan echt erger.

De feestdagen hebben voor mij persoonlijk geen andere lading dan een aantal gezellige dagen die ik graag met mensen die mij lief zijn doorbreng. Dit jaar dus alleen met mijn eigen gezin. Het lijkt er echter op dat dit, gezien de situatie, voor iedereen het geval zal zijn. 

En hoe vieren we de feestdagen dan? 

Ik ben niet het type dat zich graag laat kisten dus heb ik mijn kerstboom al staan. Als we voorlopig dan toch nog opgesloten zitten, dan maar zo gezellig mogelijk.

En wat trekken we dan aan?

Ik denk dat het voor sommigen erg verleidelijk is om dit jaar tijdens de feestdagen in een joggingbroek of onesie op de bank te ploffen. Ik ben juist van plan om wat moois aan te doen. Dat doe ik omdat ik mezelf de moeite waard vind. Ik denk dat het de sfeer en de gezelligheid ten goede komt als iedereen even de moeite neemt om zichzelf te verzorgen. En ook al is er dit jaar geen groot publiek om me mooi voor te maken, zal mijn andere helft het zeker waarderen.

Nu hoeft het natuurlijk geen gala te zijn, ik ben dit jaar vooral op zoek gegaan naar mooie kleding die ook na de feestdagen niet misstaan. Deze jurk, uit de Rock Your Curves collectie van plus size model Angeline Kirsch, is zo’n jurk. Hij is bijzonder genoeg voor de feestdagen maar ook uitstekend om te dragen op zo maar een dag als je zin hebt om er mooi uit te zien.

Het model en de afwerking zijn erg mooi. De stof heeft een bijzondere structuur met een glanzend effect. En dan die kleur! Deze jurk bestaat uit twee lagen, een ondoorzichtige onderjurk van comfortabele stretchende jersey en een mooie transparante bovenlaag. In de verhoogd taille zit elastiek net als in de boordjes van de mouwen. De hoge hals met strikje en de raglan pofmouw zijn helemaal volgens de laatste trend. 

Jullie weten allemaal dat ik maat 58 draag, deze jurk gaat tot maat 56. Shop your shape not your size! Je ziet, er is soms meer mogelijk als je niet alleen je maat zoekt. Ik kijk ook altijd even naar de maten boven en onder mijn eigen maat en let dan voornamelijk op de pasvorm, met succes zoals je ziet.

De Rock Your Curves collectie van Angelina Kirsch vind je in de webshop van Happy Size. Shop nu extra voordelig met code BW15 voor 15% korting op je bestelling.

Ondanks de gekke tijd waarin we nu leven en alles anders is, denk ik dat het erg belangrijk is om jezelf niet uit het oog te verliezen. Blijf goed voor jezelf zorgen en wees vooral lief voor jezelf en probeer toch te genieten van komende feestdagen.

Liefs Annemarie 

Klik. hier voor meer plus size inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.