Ik kan niet wachten

Ik profiteer momenteel echt van ieder zonnetje! Ik kan niet wachten tot het weer wat warmer wordt. Hier op de foto’s zo’n klein momentje waarop ik me al heel even echt in de lente waan. Toch moeten we nog even geduld hebben want het is nu nog net te koud om er zo bij te lopen. Maar ik werd zo vrolijk van deze jurk met kleurige print dat ik het niet kon laten om hem al even aan te trekken toen de zon doorbrak.

Ik ben gek op deze stof, niet te dik, super stretchy en lekker glad zodat het niet aan je heupen en billen blijft plakken. Ik had er natuurlijk een panty of een legging onder kunnen aandoen maar ja, dan worden die benen nooit een keer bruin! Dus de stoute schoenen aangedaan en heerlijk met mijn oogverblindende witte benen (en een beetje rood van de kou) even aan het genieten geweest van de zon.

Het model is een leuke A-lijn uitlopend in punten en heeft als extra detail sierknoopjes op het voorpand. Het is echt zo’n jurk die je elke dag aan kunt en eindeloos mee kunt combineren. Je vindt deze jurk in meerdere leuke prints in de webshop van My Style Squad.

Ik kan niet wachten tot de lente echt begint!

Liefs Annemarie

Klik hier voor nog meer inspiratie.

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.