Isolde Roth |Navabi| Plus size blog

Wanneer ik bij Navabi shop zie ik regelmatig kleding van het merk Isolde Roth op mijn beeldscherm voorbij komen en eerlijk is eerlijk ik scroll er dan na het bekeken te hebben eigenlijk altijd weer aan voorbij. Door de combinatie van stoffen, kleuren en modellen oogt het vaak wat tuttig en degelijk maar met mijn modevak oog denk ik aan de hand van de foto’s altijd wel te zien dat de pasvormen kloppen (en dat vind ik stiekem wel interessant en maakt me nieuwsgierig). Ik weet zeker dat de collectie van Isolde Roth best interessant is voor velen omdat ik weet dat veel Diva’s het gebruik van kunststoffen verafschuwen en de kleding van dit merk veelal is vervaardigd van katoen en linnen. Het merk stond daarom nog altijd op mijn lijstje om eens te proberen en te passen zodat ik mijn ervaring met jullie kan delen.

Het moment om dat te doen was nu, te wijten aan de panterprint van deze jurk wat het toch een beetje spannender maakt. Ik bestelde de jurk bij Navabi, samen met oorbellen van hetzelfde merk. Zoals altijd werd mijn jurk razend snel geleverd. Het openen van Navabi pakjes is altijd weer een feestje, zeker als blijkt dat er iets mooiers in zit dan je verwachtte. Ik heb de jurk meteen aangetrokken en werd er echt blij van. Ik bestelde deze jurk een maat groter dan ik normaal draag omdat ik er rekening mee heb gehouden dat de jurk nog kan krimpen, ze is namelijk gemaakt van 100% linnen. Linnen staat er om bekend dat het krimpt en aangezien ik niet echt een wasexpert ben houd ik daar liever rekening mee als ik iets aanschaf. Dan valt de teleurstelling, na de eerste wasbeurt, vaak wel mee. 

De jurk is nu dan ook nog wat aan de ruime kant maar dat vind ik helemaal niet zo erg. De jurk zit lekker, valt goed en als ik in de spiegel kijk wordt ik er wel blij van. Eigenlijk heeft deze jurk, onverwacht, ontzettend veel potentie om één van mijn favoriete zomerjurkjes te worden! 

Het linnen voelt heerlijk zacht en koel aan en ventileert natuurlijk fantastisch. Het enige nadeel van linnen vind ik dat het erg kreukt. Sommigen vinden dat dit hoort bij het dragen van linnen maar ik houd nooit zo van kreukels. Toch viel het mij nogal mee met de kreukels in deze jurk want voor ik de foto’s van de jurk nam zat ik eerst met de jurk al aan, in de auto.

Al met al is het een prima eerste kennismaking met dit merk. Ik zal het iedereen die graag natuurlijke stoffen draagt aanbevelen om het eens te proberen, ook al is het je stijltje niet. Je ziet, er bleek onverwacht ook voor mij een potentiële favoriet tussen te zitten. De oorbellen zijn ook van het merk Isolde Roth en de tas is van Ralph Lauren, ik vond alles in de online shop van Navabi.

Liefs Annemarie

Bekijk hier de collectie van Isolde Roth

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.