Je lijkt niet dikker in kleur

De gedachten die sommigen hebben, dat je dikker lijkt in opvallende kleuren, is echt onzin. Je lijkt niet dikker in kleur. Als je net als ik maat 58 draagt, blijft maat 58 echt maat 58 of je nou zwart of knalrood draagt. Met knalrood val je wel meer op. Maar natuurlijk is het onzin dat je geen opvallende kleuren zou kunnen of mogen dragen als je voluptueus bent. Je kunt altijd alle kleuren dragen die je mooi vindt!

Opvallende kleuren dragen kan wel een behoorlijke uitdaging zijn wanneer je niet zo zelfverzekerd in je schoenen staat. Dan is het goed om je te beseffen dat er veel voordelen kleven aan het dragen van kleur. Zo kun je met kleur goed je persoonlijkheid laten spreken en deze op een positieve manier laten stralen. Je uitstraling is wat je omgeving het eerst zal zien, niet welke maat je draagt of hoe dik je bent. Als je op een positieve manier straalt, zal dit ook positieve gedachten, indrukken of reacties uitlokken. Als je expres weinig kleur draagt om er voor te zorgen dat andere mensen niet zullen zien dat je dik bent, wordt je persoonlijkheid ook niet gezien. De positieve gevolgen daarvan zullen dan ook minder ontstaan en dat is jammer.

Ik daag daarom alle mooie Diva’s, die expres weinig kleur dragen, uit om meer kleur te gaan dragen. Ik weet zeker dat je vaker een positieve reactie, een glimlach of complimentje zult krijgen.

Deze leuke rok met fijne plissé heeft een mooie bloemenprint en is super wanneer je meer kleur in je leven wilt brengen. Hij is trouwens in nog veel meer mooie kleuren verkrijgbaar. Dus als rood jouw kleur niet is moet je zeker even een kijkje nemen in de webshop van My Style Squad.

De rok heeft een vaste onderrok en een elastieken band. Deze rok is wat langer zodat je hem ook mooi hoog in je taille kunt dragen.

Combineer een rok als deze met een topje, shirt of bloesje in een effen kleur en klaar ben je!

Bij My Style Squad vind je verschillende mooie merken tegen betaalbare prijzen t/m maat 60

Annemarie X

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.