Jeans waarvoor ook ik warm loop

Het is je misschien wel eens opgevallen dat je mij niet zo vaak in een jeans ziet. Ik weet het, het is voor hele legio mensen het meest favoriete kledingstuk maar ik ben er gewoon niet zo’n fan van. Ik vind jeans vaak niet lekker zitten, te mannelijk, niet het juiste model hebben en zo heb ik nog wel een aantal persoonlijke minpunten betreft “de spijkerbroek” die er voor zorgen dat ik hem toch vaak oversla. 

Maar heel soms kom ik er dan toch één tegen waarvoor ook ik warm loop… Het zit hem in de vrouwelijke details en natuurlijk in het draagcomfort en dat heeft deze jeans dan ook beide! Ik viel eigelijk meteen op de leuke afwerking met glittersteentjes aan de zijkant van de bovenbenen, een leuke eye-catcher die tevoorschijn komt wanneer je jouw hand in je broekzak doet. Deze skinny jeans is uitgevoerd in comfortabele stretch en heeft een mooie wassing. Erg prettig vind ik dat deze jeans riemlussen heeft, deze worden nog al eens vergeten heb ik opgemerkt. Voor mij een reden om een jeans niet te nemen, niks irritanters dan een afzakkende broek!

Ik combineer de jeans hier met een heerlijke zomerse witte blouse met 3/4 trompetmouwen. De blouse is leuk afgewerkt met kantendetails en een strikje in de ruime hals. In de hals zit elastiek waardoor je de blouse ook off-shoulder kunt dragen. Ik ben helemaal weg van deze blouse en zal hem deze zomer zeker nog vaak dragen. 

Mijn tip voor het dragen van witte kleding  om doorschijnen te voorkomen: draag ondergoed in één of twee tinten donkerder dan je huid en houdt daarbij rekening met het feit dat je zomers bruiner bent. Draag vooral geen wit ondergoed onder witte kleding tenzij het je niks uitmaakt als anderen jouw lingerie zien.

Deze outfit is van het merk Yesta en ik vond beide artikelen in de webwinkel van Bagoes. 

Bagoes is een Nederlandse webwinkel die een ruime collectie mode t/m maat 64 van diverse merken heeft.

Daarnaast kun je bij Bagoes terecht voor laarzen, badmode, lingerie en nog veel meer!

Ik ben 1.80 lang en draag maat 58/60.

Liefs, Annemarie

Jeans

2 Comments

 1. Anita
  21 juni 2018
  Reply

  Wat een geweldig leuke set!
  Jammer dat er dit keer geen rechtstreekse link naar de producten staat. Heb me het ongans gezocht, lees daarna nog eens goed je tekst door. Zoek nog eens op merk.. zie dan dat de maten maar tot en met 54 gaan en lees dan nog eens jouw maten op deze site en begrijp er helemaal niets meer van.. zucht.. jammer voor mij. Ik dacht ik ga dit keer het risico eens nemen en deze complete set aanschaffen in de hoop dat het ook voor mij een leuke set is..
  nu kan ik ‘m alleen niet vinden tja… wellicht kun je me nog iets verder helpen?

  • Redactie
   3 juli 2018
   Reply

   De Set was super snel uitverkocht heb ik begrepen. Ik heb het nagevraagd, helaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.