Jurkje of tuniek

Zoals jullie wel weten draag ik graag een jurkje. Ik heb jurken in veel verschillende stijlen en lengtes, van chique tot casual, van lang tot kort. Toen ik dit katoenen jersey jurkje met glinsterende franje in de webshop van Happy Size zag vond ik hem meteen super leuk, ik twijfelde alleen een beetje aan de lengte. Ik ben met mijn 1.80 m best lang en hoewel ik er in de zomer geen moeite mee heb om een beetje van mijn benen te tonen is dat in deze tijd van het jaar natuurlijk anders.

Het jurkje is van een mooie dikkere kwaliteit stretchende tricot en voelt heel prettig aan maar het is voor mij, zoals ik al dacht, geen jurkje maar een super leuk tuniek. Geen enkel probleem natuurlijk want ook daar kun je er nooit genoeg van hebben! Ben je net iets minder lang dan ik kun je dit jurkje natuurlijk gewoon als jurkje dragen, leuk met een panty of legging er onder. Het model is uitlopend vanuit de taille, rond de borst sluit het mooi aan, waardoor de juiste curves worden geaccentueerd.  

De franje geven het jurkje/tuniek in mijn beleving een ietwat countryachtig touch. Ik maak mijn outfit dan ook af met een stoere jeans en laarzen om zo een beetje in die stijl te blijven. Niks mis met een beetje Dolly Parton op z’n tijd!

Ik vond dit super leuke jurkje/tuniek in de webshop van Happy Size. Ik draag maat 58.

Ben je benieuwd waar ik deze laarzen en jeans kocht? Houdt dan mijn Facebook of Instagram account in de gaten want daar vertel ik je er binnenkort alles over. Volg je mij al op de social media? Dan mis je niks!

Liefs Annemarie

Jurkje of tuniek

één reactie

  1. Nathslie
    23 oktober 2018
    Reply

    lieve vrouw,ik zie net het programma ‘vet en gelukkig’ het doet mij pijn. dat er mensenzijn die zo maar andere mensen pijnigen, je bent mooi en negeer mensen die lelijk reageren en afgunstig zijn. Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.