Kerst outfit

Je kerst outfit kiezen in deze tijden is best een ding. Want wat moeten we aan? Wel een feestje, toch geen feestje… Het wordt zonder meer weer een “andere” kerst maar toch weer niet zoveel anders dan vorig jaar.

Deze kerst ben ik met mijn gezin de eerste dag bij mijn moeder maar het kerstdiner slaan we over. Ze had ook vriendinnen uitgenodigd en dat zijn volgens de nieuwe maatregelen dan te veel mensen bij elkaar. We maken dus plaats voor de volgende kerstmutsen.

Kerst is nooit mijn ding geweest. De oncomfortabele situaties waarin vooral “eten” twee dagen lang de boventoon voert en je je bij voorbaat al afvraagt wie dit jaar de eerste is die daarover “iets” tegen je zegt. Het is een “andere” kerst maar “dit” is nooit veranderd. Tweede kerstdag vier ik thuis met mijn gezin en onze lieve vriendin Nicole en eten we sushi zonder commentaar. 

Ondanks dat ik niet persé van kerst houd vind ik de sfeer er om heen, met de lichtjes en versieringen, wel altijd iets magisch hebben. Ook wat kleding betreft vind ik het heerlijk om flink uit te pakken op dit soort dagen met een echte kerst outfit maar dit jaar heb ik voor het eerst nog niet nagedacht over mijn kerst outfit. Door de relaxte plannen staat zit er geen druk achter. Dat wil niet zeggen dat ik van plan ben om met een joggingbroek op de bank te eindigen.

Ik heb de afgelopen tijd meerdere leuke items gevonden bij Happy Size die het prima doen in deze december maand maar ook daarna. Zo is dit gebreide vest erg leuk om de kerstboom buiten mee te versieren of om gewoon een lekkere boswandeling mee te maken natuurlijk. Omdat de luipaardprint zo groot is, heeft het voor mij een beetje extra fun factor. Erg leuk comfortabel en behaaglijk. 

Ik draag een maat 58 en dit vest valt prima qua maat.

Pas goed op jullie zelf tijdens deze “andere” kerstdagen. Blijf vooral gezond! 
Probeer te genieten van de bijzondere momentjes. En laat je niet gek maken door de vervelende “overwicht-ige” grapjes van ene neef Herbert tijdens het kerstdiner. Zeg hem ‘en public’ dat hij onbeschoft is.

Fijne kerst!

X Annemarie

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.