Kerst outfit

In de maand december en rond kerst is het vaak een overdosis aan glitter en glamour. Overal waar je kijkt glimt en blinkt het en dat nodigt soms uit om zelf ook helemaal over the top te gaan met je outfit maar juist op dit soort momenten kun je ook uitblinken in eenvoud.

Want, wat als je nou niet van al die bling-bling houdt of je viert de feestdagen gewoon in huiselijke of familiaire kring? Vaak ben je dan in je glitterpak al ernstig overdressed. Maar wat moet je dan? Ik geef de voorkeur aan stijlvol maar de outfit die ik tijdens dit soort dagen draag moet wel comfortabel zijn, niet knellen en van een prettige stof zijn gemaakt.

Deze jurk heeft het allemaal!

Heerlijk zacht, stretchend, eenvoudig maar door het verwerkte kant en het zilverdraad in de boorden van de hals en de mouwen toch stijlvol en feestelijk. Je kunt met deze jurk gerust naar een sjiek diner maar ook fijn in een hoek van de bank kruipen en naar “All you need is love” kijken. Ik vond deze jurk in de webshop van Happy Size waar je overigens ook terecht kunt voor een outfit met    meer bling-bling.

Ik heb zelf nooit echt een persoonlijke beleving bij de kerst gehad. Natuurlijk houd ik van gezelligheid en een feestje maar dat kan het hele jaar wat mij betreft. Kerst vier ik het liefst zonder al die opsmuk gewoon thuis met mijn gezin en familie. 

Dit jaar is kerst wel heel bijzonder voor mij en mijn gezin omdat het de laatste kerst zal zijn dat mijn vader er nog bij is. Ik ga er,  gebaseerd op zijn eigen positieve woorden, van uit dat hij er dan nog is. Ik weet dat veel mensen juist met de  kerst hun overleden geliefden herdenken en extra missen. Daarom zal ik deze kerst extra genieten, beleven en het leven waarderen en nog wat mooie herinneringen maken voor alle kerstdagen die hierna nog zullen komen. 

Ik wens iedereen alvast een mooie december maand toe, vol gezelligheid en liefde. Waardeer wat je hebt en sta af en toe even stil bij waar het echt om gaat en laat alles wat minder belangrijk is een wat minder grote rol spelen.

Liefs Annemarie

Kerst

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.