klein feestje

Nu wij geconfronteerd worden met het Corona virus is “onze” wereld in eens een donkere plek waar het gevaar om ziek te worden overal op straat ligt. We blijven zoveel mogelijk thuis, mijden plekken waar veel mensen komen en laten het liefst onze boodschappen bezorgen. 

Ik ben, zoals sommigen van jullie weten, ziek geweest. De dokters waren er van overtuigd dat het Corona was. Ik ben een mens dat “zeker wil weten” dus ik houd de mogelijkheid, dat het een “gewone” stevige griep was, ook nog open. Toch voelt niets als eerst… en ik denk dat we dat allemaal wel enigszins voelen.

Na mijn verplichte quarantaine, van meer dan bijna 6 weken, voelt “op straat” gaan ineens heel gek en, ondanks alles, ook als een klein feestje omdat ik mij weer wat beter voel en weer naar buiten mag. En wat doe je dan aan? Nou ik had er, na al die weken achter een dichte deur, echt behoefte aan om iets vrolijks, fris en fruitigs aan te trekken. De zon scheen en deze heerlijke kleurige wikkeljurk hing mij al een tijdje aan te kijken, dit was dus het ultieme moment!

De straten van Amsterdam waren rustig en veel leger dan normaal maar wat was het fijn om gewoon weer even buiten te zijn, de zon te voelen en een stukje over de grachten te wandelen! Deze vreemde situatie maakt dat je de kleine dingen weer een beetje extra gaat waarderen. Ik stapte vol zelfvertrouwen in deze fantastische jurk de straat op maar omdat het erg rustig was op straat, viel ik in deze felle kleuren wel extra op. Een klein ogenblik overviel mij hierdoor het gevoel of het, in deze situatie, wel gepast was dat ik zo fleurig de straat op stap maar door de positieve en en vrolijke reacties die ik kreeg van meerdere mensen die ik tegen kwam op straat, verdween dat gevoel weer snel. Het is natuurlijk ook onzin en zoals ik in mijn vorige blogpost ook al zei: “Laten wij Diva’s a.u.b. allemaal onze vrouwelijkheid bewaken en onszelf in deze situatie niet laten verslonzen in gemakzucht.”

Dus Diva’s verzorg jezelf, trek je mooiste kleertjes aan, maak je zelf een beetje op en laten we samen onze mooie vrouwelijke krachten bundelen en deze toch sombere tijd een beetje kleur en glans geven. Deze mooie kleurige wikkeljurk van het merk Twister is daar in ieder geval uitermate geschikt voor en ik vind hem fantastisch!

Het model heeft een goede pasvorm en valt prima, ik draag hier een maat 5. Omdat ik natuurlijk een behoorlijk ‘uitstekende’ billen heb, levert het dragen van een rechter model jurk vaak net iets te veel ruimte op in de holte van mijn rug maar dat kan ik bij deze jurk mooi oplossen met de bindlinten.

Heb je iets minder kont dan ik, strik de linten dan gewoon in je zij (zoals het hoort) maar heb je net als ik juist billen die meer uitsteken strik de linten dan achter op je rug zo volgt de jurk mooi de ronde vormen van je lichaam. 

Lieve Diva’s houdt vol en focus op de positieve dingen (al zijn ze soms nog zo klein), blijf dicht bij je zelf, doe wat je een goed gevoel geeft en ‘stay save!’

Liefs, Annemarie x

Nog even een tip!

Ik ben geabonneerd voor de online nieuwsbrief van Twister en ik ontvang via deze weg ontzettend mooie kortingen en acties die absoluut de moeite waard zijn, dus ik raad het jullie zeker aan om je hiervoor aan te melden. Dit kun je doen door op deze link te klikken.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.