Kleur accentueren

Ondanks dat het een zachte winter is was het afgelopen week toch ineens weer koud en guur en lijkt het voorjaar ineens weer heel ver weg. Wel nog even de uitgelezen kans om mijn nog niet gedragen baretje op te zetten. Afgelopen herfst kocht ik deze samen met het tasje maar had nog niks in de kast waar het goed bij paste.

Maar toen ik dit jurkje in de webshop zag van Happy Size wist ik het meteen, deze wordt het! Het subtiele geel in de bloemetjes print leek op het oog redelijk overeen te komen met het geel van mijn baret en tasje en dat blijkt dus ook te kloppen. Ik ben dus ook helemaal in mijn nopjes! En bij gebrek aan een beetje zon, breng ik op deze manier dan ook zelf maar wat licht in de duisternis, geeltinten zijn daar natuurlijk heel geschikt voor.

Het jurkje is gemaakt van een heerlijk zachte soepel vallende tricot. Ik ben ook blij met het model, vanaf de taillemaat loopt het jurkje mooi uit. Het leuke van meerkleurige printjes is natuurlijk dat je door één kleur uit de print te accentueren, met bijvoorbeeld je accessoires of een vestje, je weer een hele andere look of stijl creëert en je er iedere keer weer heel anders uitziet in dezelfde jurk. Je kunt wat mij betreft dan ook nooit genoeg van dit soort jurkjes hebben en ik zag er nog één bij Happy Size die ik erg leuk vind!

Tijdens de Diva Day 2.0 laten we ter inspiratie meerdere outfits uit de nieuwe collectie van Happy Size zien, één van de goede redenen om er bij te zijn 8 maart en het leukste body positive event van het jaar bij te wonen.
Klik hier om alle informatie te lezen. 

Liefs Annemarie

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.