Kleur | Plus size mode

Het is mooi weer dus tijd voor wat kleur!

Dit heerlijke zomerse jurkje van Twister is oprecht een eye-catcher. Geschikt voor die wie durft, wel wat kleur in zijn leven kan gebruiken of klaar is met een kleurloos bestaan.

Het is een heerlijk ongedwongen model van een mooie comfortabele kwaliteit tricot, die ook fijn aanvoelt op warmere dagen. Deze jurk is leuk om zo te dragen maar ook ideaal om te combineren met een vestje of jasje.

Ik vind het erg prettig dat deze vrolijke jurk zakken heeft en dat het model een beetje taps toeloopt naar de zoom, zo wordt voorkomen dat het jurkje gaat af staan. De lengte is geschikt om deze jurk met of zonder broek eronder te dragen. Ik zou zeggen, laat die benen lekker kleuren in de zon, ze mogen net als onze armen gewoon gezien worden!

Laat de zomer maar komen, ik ben er klaar voor!

Twister heeft een heerlijk kleurige zomerse plus size mode collectie t/m 60. Ik heb het al vaker gezegd maar Twister onderscheid zichzelf van andere merken door de mooie kwaliteit en de goede pasvorm. Dat geldt dus ook weer voor dit jurkje. Echt een merk als je net even dat beetje meer uitstraling zoekt.

Liefs Annemarie x

Klik hier voor nog meer plus size mode inspiratie.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.