Laura PloeGer

Ik leerde Laura Ploeger kennen via mijn blog en social media. Deze spontane, creatieve, tikkeltje excentrieke Diva volgde mij al een tijdje en trok mijn aandacht met haar foto’s op Instagram. Laura fotografeert al sinds haar 13e jaar. Ze begon samen met een vriendin wie aan haar vroeg foto’s van haar te maken samen met haar paard. Ze vond het leuk en ze bleek talent te hebben want vele verzoeken om dit ook voor anderen te doen volgden. Ze kocht een betere camera en ontwikkelde zich steeds meer. Ze heeft inmiddels al vele paarden, met en zonder baas, op een prachtige manier vastgelegd. De laatste jaren richt Laura zich ook met succes op portretfotografie.

Ik was erg gecharmeerd van haar foto’s en haar tikkeltje eigenwijze persoonlijkheid. De uitdrukking “ruwe bolster blanke pit” is zeker van toepassing op haar. Deze nog jonge Diva van nu 24 jaar heeft al een weg met vele hobbels en kuilen afgelegd en kan haar ei kwijt in de fotografie. Haar missie is mensen laten zien hoe zij ze ziet, prachtig en uniek. Laura is zelf ook een vollere Diva en kent de onzekerheden en struggels maar ze heeft zichzelf geaccepteerd zoals ze is en dat gevoel gunt ze andere vrouwen ook. Met haar fotografie wil ze er graag aan bijdragen om mensen te laten zien dat ze ongeacht hun maat, kleur, leeftijd etc. bijzonder zijn. Deze instelling sluit dan ook uitstekend aan op mijn eigen gedachten hierover zoals jullie weten, we hebben dan ook een klik. Inmiddels heb ik bij Laura voor haar camera mogen staan en jullie hebben een gedeelte van het resultaat inmiddels kunnen aanschouwen. Ik was erg blij met de foto’s die ze van mij heeft genomen, ze zijn prachtig!

Je kunt meer van Laura’s werk hier bekijken.

Blogger voor een dag - Grand Diva Magazine

Samen met o.a. Laura organiseer ik een nieuw event!

Heb jij altijd altijd al eens een keer in mijn “bloggers” schoenen willen staan? Wil je eens keer prachtige foto’s van jezelf laten maken, body positive advies, mode en/of make-up tips?  Of gewoon het gewoon allemaal eens beleven?

Klik dan hier en lees verder!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.