Lente is

Lente is…. Mooier weer, narcissen in de berm, blauwe luchten, meer naar buiten, frisse lucht, lammetjes in de wei, Pasen.

Lente is ook… Korte mouwen, broeken, rokken en jurken, geen panties meer aan, lichtere en meer opvallende kleuren, jassen die aan de kapstok blijven hangen.

Voor de één is de lente een bevrijding. Voor de ander is het ieder jaar weer onwennig om de veilige schil van winterkleding af te pellen. Het is jammer dat iets prettigs als het aanbreken van de lente voor sommigen door onzekerheid een barrière vormt. We mogen namelijk allemaal gezien worden want de lente is zo fijn!

Stap eens buiten je comfortzone door bijvoorbeeld donker kleurige winterkleding in te ruilen voor lichtere tinten. Ik vind deze combinatie echt een heerlijke outfit om het voorjaar in te luiden. Het zachte salie groen van deze broek en dit jurkje en de lange blazer in gebroken wit gaan perfect samen. En nee, de gedachte dat je in lichtere kleding dikker lijkt is gewoon niet waar. Welke kleur je ook aantrekt, je bent en blijft wie je bent. Uiteraard val je misschien wat meer op als je lichtere of fellere kleuren draagt maar met dit soort leuke kleding is dat geen enkel probleem, toch?

Er is ook een mouwloos topje te krijgen in dezelfde kleur en print. Ik vond het leuk om dit jurkje te combineren met de broek. Nu kan ik op een warme dag mijn broek in de kast laten liggen en mijn witte benen de zon laten zien. De combinatie is van een heerlijk zachte kwaliteit jersey gemaakt. En de blazer is luchtig, ongevoerd en gemaakt van een licht stretchende stof.

Ik vond deze gehele outfit bij Happy Size. Speciaal voor de paasdagen shop je nu extra voordelig en ontvang je €15,- korting op je bestelling met code: EGG1 (Je vind de voorwaarden betreft deze korting in de webshop van Happy Size)

Alvast vrolijke paasdagen!

Annemarie X

Klik hier voor meer inspiratie.

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.