LenteKriebels

Blue Monday is achter de rug en de dagen lijken alweer wat langer te worden. We zitten middenin de januaridip maar omdat de winter ver weg lijkt met de huidige temperaturen durf ik stiekem al weer een beetje uit te kijken naar het komende voorjaar, zelfs de vogeltjes lijken alweer lentekriebels te krijgen (of ik wil dat gewoon heel graag zien). Ik ben zo geen wintermens en kan zo ontzettend naar de lente verlangen!

Toen ik deze klimplant ergens in de straten van Amsterdam in bloei zag staan en het zonnetje ook nog eens scheen kon ik niet veel anders dan toch even een paar fotootjes maken en deze met jullie delen als zijnde een positief voorjaarsopstekertje als “houdt vol de lente is in aantocht!” Het zou me trouwens niets verbazen als de klimplant gewoon een winterbloeier is.

Dat ik toevallig ook nog dit fijne shirt aan had in een mooie frisse groene kleur maakte het plaatje voor mij wel compleet. Ik vond dit leuke shirt/tuniek in de webshop van Happy Size. Aan de voorzijde is het shirt korter dan aan de achterkant en het heeft een mooie hals. Het is van een lekker zachte jersey gemaakt en valt mooi. Natuurlijk staat dit tuniek/shirt ook leuk op een zwarte broek voor een wat klassiekere look maar ik vind hem ook erg leuk om lekker casual te dragen, zoals ik op deze foto’s doe met een jeans. Maar om toch even in het voorjaarsgevoel te blijven, groen staat straks als de zon weer wat vaker schijnt natuurlijk ook fantastisch in combinatie met een witte broek.

Happy Size is nog volop aan het uitverkopen maar er zijn ook weer heel veel nieuwe artikelen aan hun webshop toegevoegd, het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Ik heb ook een paar hele leuke items gezien die mijn verlangen naar het voorjaar alleen maar groter maken.

Nu de dagen dus maar aftellen tot de lente eindelijk echt begint.

Liefs Annemarie

https://www.happy-size.nl/

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.