Maxi Jurk | plus size mode

De zon op mijn huid, mijn voeten in het water… Het was al zo lang geleden! Wat een mazzel had ik met het weer, de dag dat ik deze heerlijke maxi jurken op de foto gingen zetten. Wat verlang ik naar het voorjaar! Deze jurken hingen al een tijdje in mijn kast te schreeuwen om zon, zee en aandacht en eindelijk was het zo ver!

Ik draag zomers graag alle soorten jurken, kortere maar ook van dit soort enkellange maxi jurk heb ik er nooit genoeg. Makkelijk en luchtig, mooi met een hakje om in de avond te dragen maar ook prima om na een dagje strand over je badkleding aan te trekken. Ik kon eigelijk niet kiezen tussen deze twee jurken met gesmokt bovendeel in verschillende bloemenprints. Ik vond ze beide bij Happy Size in de webshop.

De maxi jurk met de zwarte basis en de fijne bloemenprint is van het merk Janet & Joyce, deze is van comfortabele jersey gemaakt en heeft met knoopjes te verstellen bandjes die je ook kruislings kunt dragen. De jurk met grove bloemenprint is van Zizzi en heeft een heel donkerblauwe basis. Deze maxi jurk is gemaakt van niet stretchende viscose. Happy Size heeft veel verschillende soorten korte vestjes in diverse kleuren,  die je ook erg goed kunt combineren met dit soort jurken. Je kunt met de kleuren wisselen wat toch steeds weer een andere look geeft. Ik ben gek op dit soort vestjes ze zijn super handig en je kunt er eindeloos mee combineren.

In de webshop van Happy Size vind je nog veel meer. Ze hebben een afwisselende collectie plus size mode van diverse merken.

De winter heeft wat mij betreft lang genoeg geduurd, laat het voorjaar nu maar komen!

Deze mooie foto’s zijn deze keer door fotografe Laura Ploeger gemaakt, binnenkort vertel ik je meer over haar, haar werk en een aankomende samenwerking met haar. Wil jij ook, net als ik, een keer blogger zijn? Houdt mijn pagina en social media dan goed in de gaten…ik vertel je spoedig meer!

Liefs Annemarie x

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.